Cele mai bune skijet-uri de pe piață

Home « Sport « Jetski

Jet-ski, un sport de apă distractiv, care devine din ce în ce mai popular la nivel mondial. Motivele: este reconfortant, aventuros și îți asigură o distracție pe cinste în mijlocul valurilor! Mai mult, intră în categoria sporturilor competitive de agrement. Și, fără îndoială, este pe placul oricărui iubitor de schi sau a sporturilor acvatice în general. Fie că schiezi pentru distracție sau ai o pasiune pentru sporturile extreme, piața de ambarcațiuni Jet-ski este extrem de ofertantă.

Trebuie doar ce să alegi, în funcție de tehnologia și calitatea materialelor folosite. Chiar dacă există mulți producători de ambarcațiuni în domeniul nautic, destul de puține branduri reușesc să se evidențieze și să-și fidelizeze clienții prin calitate, design și tehnologie de ultimă generație. Mai jos vă prezentăm companiile producătoare de ambarcațiuni cu renume, care comercializează și jet ski-uri de calitate:

Kawasaki Heavy Industries

Fiind fruntașii industriei marine, compania a lansat unul dintre cel mai performant jet ski. Kawasaki Ultra 260LX este un jet ski, care face parte din seria Ultra, și vine cu scaune de lux pentru pasageri. Are numeroase îmbunătățiri ale performanței de creștere a vitezei, cu mult superioare altor mărci de jet ski-uri. Kawasaki Ultra LX, un produs din aceeași serie oferă performanțe similare, dar este mai economic. Este mai ușor manevrabil și foarte stabil. Seria Kawasaki STX este, de asemenea, extrem de popular din numeroase motive.

Compania promite calitate și performanță șa tarife rentabile. Au motoare puternice, dar light în greutate, sunt stabile și pot oferi o experiență relaxantă sau plină de adrenalină în mijlocul valurilor. Este perfectă pentru o excursie cu familia pentru că este spațioasă și are scaune confortabile. Kawasaki STX oferă cel mai puternic motor de pe piața actuală a skijet-urilor și, de asemenea, aderă la cele mai stricte standarde de emisii. Seria STX este un pachet de ultimă generație pentru că oferă tot ce ai nevoie pentru o excursie plăcută de schi nautic.

Honda

Honda vine cu inbovatoarele și exclusivistele Jets. Iar una dintre cele mai bine primite este Honda Seria Aquatrax. Seria Aquatrax are caracteristici speciale, precum metraj multi-funcțional, care afișează cantitatea de combustibil utilizat și, de asemenea, vine într-o gamă largă de modele și stiluri. De asemenea, modelele sunt plăcute pentru capacitatea lor excelentă de manevrare la viteze mari și mici. Asta pentru că inginerii companiei au avut grijă să le implementeze un sistem GPS nou nouț și coolere interne.

Sea-Doo

Sea-Doo XP este uimitor pentru valurile mari și dificil de escaladat pentru că o face perfect de fiecare dată! Are un echilibru de invidiat și poate fi manevrat foarte ușor chiar și de un nepriceput al domeniului sportiv nautric. Avantajul cel mai uimitor este că unele dintre cele mai noi produse Seadoo sunt dotate cu un sistem de frânare hight tech, care îți permite să reduci fiteza sau să frânezi brusc de câte ori vrei, Sea Doo Speedster 200 are o punte unică, imposibil de trecut cu vederea. Sea Doo a fost lansat pe piață în diferite culori și modele, care mai de care mai atractive.

Yamaha

Ultima, dar nu și cea din urmă! Seria Yamaha 230 este un produs foarte popular și de succes, care oferă performanțe de înaltă calitate, confort remarcabil, desene și modele din cele mai inovatoare. Unele dintre SchiJet-urile Yamaha sunt suficient de încăpătoare pentru a transporta chiar și șapte persoane. Acestea sunt cele mai durabile și eficiente skijet-uri de pe piața ambarcațiunilor. Astfel că, o astfel de alegere îți va oferi nu doar siguranță și confort, ci și respectul pasionaților de astfel de ambarcațiuni.

Gina R.

Foto: marineinsight.com

Publicat in: iulie 2013
Inapoi la categoria «« Sport

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement