Show nautic pe Insula Lanzarote (foto)

Home « Sport « Inedit

Trecem de la adrenalină la o competiție spaniolă de triathlon! Un eveniment sportiv transformat într-un spectacol al sportului profesionist, la care participă peste 250 de oameni, de la amatori și sportivi profesioniști, până la persoane cu dizabilități! Se numește Triathlon Timanfaya și se va desfășura în data de 23 februarie, în apele insulei spaniole Lanzarote! Competiția Triathlon Timanfaya se organizează în fiecare an, fiind considerat un sport distractiv, pentru toate tipurile de oameni, indiferent de culoare, nație sau handicap.

În 23 februarie, cu toții se strâng laolaltă pentru a-și împărtăși unul altuia din experiența cumulată și satisfacția dobândită în urma realizărilor sportive și personale, bucurii și emoții. Este un eveniment de suflet transformat într-un show nautic de anvergură. Un concept care a prins de minune în toată lumea, reușind să-și mărească annual numărul de competitori.

Întreceri distractive

Triathlon Timanfaya este o combinație de distracție, efort fizic și depășirea limitelor personale, într-un spectacol sportiv profesionist, dedicat tuturor. Participanții care s-au înscris la competiție vor înota în circuitul amenajat în golful Playa Blanca. Ei vor face un tur în jurul unui triunghi de 750m, delimitat de două balize la linia de start/sosire. Întrecerile se vor desfășura între sportivi profesioniști, amatori și persoane cu dizabilități, acestea având ca scop evidențierea faptului că nu există bariere între oameni, indiferent de statulul lor.

Playa Blanca, Lanzarote

Playa Blanca este orașul cel mai sudic al insulei spaniole Lanzarote. În ultimii ani, acesta s-atransformat dintr-un mic oraș pescăresc, în cea de-a doua stațiune ca popularitate din Lanzarote. În descurs de doi-trei ani, turismul în zonă a înflorit, autoritățile amenajând chochet portul orașului, în care popoesc anual zeci de yachturi și sute de ambarcațiuni. La vest de Playa Blanca se află celebrele plaje Papagayo precum Las Coloradas și Faro Park, cu o promenadă impresionantă la malul mării, de-a lungul întregii coaste. În afară de centrul orașului, statiunea este joasă și cuplinde bungalouri, vile și câteva hoteluri mari, de lux.

Marina Rubicon

O amenajare recentă în Playa Blanca este Rubicon Marina. O zonă în care iubitorii lumii maritime își pot savura cafeaua, privind o marină bogată în ambarcațiuni și yachturi de lux. Situată șa capătul de este al astațiunii Marina Rubicon deține o suprafață mare amenajată cu restaurante și buticuri de designer de lux, chiar lângă portul cu yachturi. Aici, pe malul apei, se poate servi masa la unul dintre restaurante, degusânt fie preparate din bucătăria tradițională locală, fie din bucătăria internațională. Un peisaj de vis, într-un oraș cu inițiativă turistrică sportivă extrem de impunătoare! Ceea ce a transformat-o de-a lungul timpului, în una dintre cele mai exlusiviste și educaționale locuri de petrecere a vacanței.

Gina Rotaru

Foto: www.turismodecanarias.com

Publicat in: februarie 2013
Inapoi la categoria «« Sport

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement