Ne pregatim de sporturile de iarna !

Home « Sport « Inedit
Iarna în istoria românească, dincolo de stagnarea comerţului pe trasee mari şi spectrul foametei şi al neajunsurilor de tot felul, a însemnat şi aspecte pozitive la vremuri de grea epidemie. 
Majoritatea iubitorilor de sporturi de iarna constientizeaza importanta asigurarii in cazul unui nefericit accident produs pe partie si isi incheie polita speciala inainte de a pleca in vacanta in strainatate.  Putem spune ca baza de pe Carbunari (Rasnov), impreuna cu cea de pe Rasnoava (Predeal) ofera acum conditii de pregatire foarte bune, nu ducem lipsa nici de cluburi, sporturile de iarna fiind practicate in Brasov, Rasnov, Predeal. Prognozele sunt pentru crestere in jur de 60% fata de sezonul de iarna precedent. Numai ca trebuie sa ai grija atunci cand faci sporturi in aer liber iarna, sa nu te imbolnavesti.
Atunci cand persoana practica sporturi de iarna este important sa stie cum va fi vremea si sa cunoasca terenul pe care va paractica sport, dar si sa ia pauze in cazul in care se instaleaza oboseala sau durerea. 
 
 
Sursa foto: pinterest
 
 
 
Publicat in: octombrie 2015
Etichete pentru acest articol: iarna, sporturi, munte
Inapoi la categoria «« Sport

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement