Moș Crăciun și sporturile pe apă! (video)

Home « Sport « Inedit

Sezonul Sărbătorilor de Iarnă este destinat relaxării și distracției! Și cum le poți petrece mai bine dacă nu prin sporturi nautice, alături de Moș Crăciun! Nu este o glumă, ci pentru marea majoritate a pasionaților de navigație, a devenit o tradiție. În fiecare an, în preajma Crăciunului și al Revelionului, există câte un Moș Crăciun care se urcă pe skijet sau își ia costumul de scuba diving, atrăgând sute de ajutoare în expedițiile sale!

 

Cum decurg aventurile lui? Sunt pline de distracție și întotdeauna filmate! Motiv pentru care, vă îmbiem la distracție nautică de Sărbători, cu ajutorul câtorva filmulețe funny, alături de Moși Crăciun nonconformiști! Iar dacă sporturile pe apă sunt în top în destinațiile exotice, în zonele ceva mai frigurase Moșii au sporturi pe apă, în Christmas style!

Crăciun pe gheață!

Începem cu un Crăciun pe gheață, mai apropiat de climatul nostru, cu sporturi funny, dar și de adrenalină. Sporturi pe care le puteți practica singuri, sau cu prietenii chiar și în ziua de Crăciun! Patinajul artistic este un pe care îl poți urmări cu plăcere, însă ai încercat vreodată să faci și tu aceleași mișcări? Dacă nu ai experiență, poți încerca patinajul Clasic de Crăciun. Este un sport de sezon căutat, care poate fi pe cât de distractiv, pe atât de romantic. Acum, depinde ce preferi! Moșul optează de cele mai multe ori pentru distracție... tu alege varianta în care te simți mai bine.

Crăciun cu sporturi pe apă!

Plăcut de privit, senzaționale de practicat! Așa putem cataloga sporturile pe apă, mai ales dacă Sărbătorile de Iarnă te-au prins într-o destinație exotică! Optează pentru nonconformism de Crăciun și, după masa tradițională, testează-ți limitele pentru adrenalină! Mai ales că o faci alături de Moș Crăciun!

În marea majoritate a destinațiilor exotice, sunt organizate escapade în largul mării cu Moșul. De ce nu ai merge și tu? Poți practica ski nautic, plimbări de viteză cu șalupa, rafting și chiar scuba diving! În unele zone există chiar și petreceri subacvatice, cu brazi împodobiți cu globulețe sub apă! Iată câteva dntre distracțiile pentru care i te poți alătura Moșului de Crăciun! Have Fun!!!

Gina Rotaru

Foto: virginmedia.com

 

Publicat in: decembrie 2012
Etichete pentru acest articol: rafting, skijet, sporturi pe apa
Inapoi la categoria «« Sport

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement