La taclale cu aligatorii! (video)

Home « Sport « Inedit

Nebunie curată în Australia! Oamenii plătesc sume uriașe pentru a înota alături de aligatori nervoși! Credeți că e o glumă? Nicidecum! În Darwin s-a creat un centru special, unde turiștii sunt scufundați în cușca în care locuiesc 4 aligatori... de dragul distracției. Iar pentru ca adrenalina să atingă cote maxime, unii turiști fac tot posibilul să scoată din sărite periculoasele animale... la îndrumarea îngrijitorilor!

 

Turismul subacvatic atinge cote impresionante cu ajutorul invențiilor, special create pentru senzații tari! Iar una care îți face inima să pompeze cu putere se află în Darwin, Australia, la centrul Croke Cove, și se numește „Cușca Morții”. O cușcă din sticlă, care te pune față-n față cu aligatorii. 

O cușcă, un om și patru crocodili

„Cușca morții” este unica cușcă din lume care te pune față-n față cu cei mai mari aligatorii de apă sărată ținuți în captivitate. Este construită din sticlă, dar are podeaua și capacul de suprafață din oțel dur. Îngrijitorii și patronii localului susțin că materialele din care sunt făcute cuștile sunt extrem de rezistente, neexistând posibilitatea deteriorării lor, nici măcar la atacul aligatorilor. Însă, vorba aceea, nu se știe niciodată! Te rogi doar să nu fi tu nefericitul ghinionist...

Cușca se umple cu apă pe măsură ce este introdusă în acvariul cu aligatori uriași, pentru ca turiștii să aibă senzația că se află chiar în mijlocul lor, fără alte bariere de protecție. Un sentiment înfiorător, care a prins de minune la nonconformiștii, iubitori de senzații extremiste.

Risc de 120$

Înainte de a intra în apă, turiștii sunt încurajați să țipe, să facă valuri, să lovească puternic podeaua cu picioarele și să dea cu pumnii în geamuri. Motivul: trebuie să scoată din sărite aligatorii, dacă vor distracție și imagini terifiante! Sinistru, dar și extrem de periculos. Însă, dacă te afli printre cei tentați, află că poți testa o astfel de experiență singur sau în doi!

Organizatorii excursiilor dau voie să intre în cușcă maximum două persoane, pentru ca acestea să aibă spațiu suficient de desfășurare. Cât despre prețuri... sunt pe măsura riscului: 120$ o persoană și 160$ două persoane. Iar timpul petrecut sub apă nu depășește 30 de minute. Nu de alta, dar ori vă plictisiți unul de celălalt, ori ești atacat de aligatorii enervați peste măsură.

Gina Rotaru

 

 

Publicat in: decembrie 2012
Etichete pentru acest articol: scufundari, sporturi extreme, sporturi nautice
Inapoi la categoria «« Sport

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement