Fii cool vara asta!

Home « Sport « Inedit

Vâsleşte pentru a fi cu prietenii
 

Legătura pe care vâslitorii o au sporeşte prieteniile şi construieşte camaraderiile. Fie că tu şi prietenii tăi vă aflaţi într-o competiţie, fie că doar vă relaxaţi, poveştile care se nasc prin intermediul unei astfel de activităţi le vei ţine minte toată viaţa. Deci, de ce nu-ţi inviţi prietenii să vâslească împreună cu tine?
 

Vâsleşte pentru competiţii şi concursuri
 

Deşi nu este pentru toată lumea, popularitatea curselor de canoe şi caiace a crescut foarte mult în ultimul deceniu. Dacă ai deja ceva experienţă, calcă-ţi pe inimă şi aventurează-te în competiţii şi concursuri de vâslit. Diferitele tipuri de concursuri se încadrează în ceea ce este cunoscut sub numele "canoe / caiac în ape liniştite", "caiac / canoe slalom" sau "caiac / canoe freestyle".
 

Vâsleşte pentru a fi cool vara asta
 

În aceste zile fierbinţi de vară, când se pare că nu există niciun remediu împotriva razelor puternice ale soarelui, poţi vâsli. Vei fi răcorit de apele unui lac de munte, vei respira un aer curat şi te vei "scălda" în distracţie şi voie bună.
 

Vâsleşte pentru a rămâne tânăr
 

Chiar dacă te numeri printre cei trecuţi de 50 de ani, află că te poţi bucura din plin de-o plimbare cu un caiac. Caiacul este doar una dintre acele activităţi care oferă multe beneficii tuturor grupelor de vârstă. Nu este niciodată prea devreme pentru a expune copiii la aceste sporturi şi nici prea târziu pentru persoanele în vârstă, care se pot bucura de-o zi "plutitoare" deasupra apei.
 

Vâsleşte pentru că este funny
 

Aşa este, vâslitul este distractiv. Chiar ai nevoie de un alt motiv pentru a vâsli? Este adevărat că vâslitul este un mare exerciţiu, poate fi relaxant, oferă un sentiment de aventură şi o listă întreagă de alte lucruri, dar atunci când toate sunt puse laolaltă, iese la suprafaţă motivul esenţial pentru care oamenii vâslesc: pentru că este distractiv!

 

 

 

Irina B.

sursa foto: thebluecolourofthesky.blogspot.com

Publicat in: august 2014
Etichete pentru acest articol: apa, caiac, canoe, sport nautic, valsire
Inapoi la categoria «« Sport

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement