Acrobații în aer la Carnavalul de la Veneția! (foto)

Home « Sport « Inedit

Ambarcațiuni împodoite, paradă de gondole, costume handmade și spectacole cu măști în aer liber! Așa arată pe scurt Veneția în perioada carnavalului! Sute de mii de turiști și-au făcut simțită prezența anul acesta la Carnavalul de la Veneția, marea majoritate bucurându-se de paradele de bărci și de spectacolele muzicale și teatrale organizate de-a lungul Grande Canale. Un Carnaval pe cinste, cu distracție „all inclusive”!

De la care nici noi nu puteam lipsi! Motivul: pe lângă romaticele gondole, costume de epoca sau măști handmade unicat, organizatorii au reușit să realizeze adevărate show-uri nautice și... aeriene. Nu glumim. Surpriza mare a apărut... din cer, în timpul unui show cu costume, organizat în aer liber.

Show la înălțime

Una dintre protagonistele show-ului a zburat spre eveniment, legată de un elicopter, ținându-i pe toți spectatorii cu sufletul la gură. Asta pentru că, deși se afla la o mare distanță de sol, tânăra nonconformistă se amuza copios întreținând publicul cu mișcări acrobatice, etalându-și astfel ținuta. O rochie de epocă, roșie, demnă de show-urile de cabaret! Iar acesta a fost doar începutul distracției! Pe scena amenajată în aer liber a avut loc o paradă impresionantă cu costume de carnaval, măști venețiene veritabile și rochii de epocă, care mai de care mai colorate, împodobite cu dantele și accesorii lucrate manual.

Din aer, pe apă!

Și cum Carnavalul de la Veneția înseamnă măști, costume și ambarcațiuni, petrecăreții au avut parte și de „Boats Parade” în stiluri diferite, absolut originale. În timp ce unii au preferat paradele cu gondole, „cârmuite” de navigatori în costume de carnaval, alții au optat pentru bărci împodobite sau pictate manual. Iar după o astfel de zi, urmează tradiționalismul de seară, când petrecăreții se adună la festivaluri, concerte și programe culturale pentru a sărbătorii împreună Carnavalul de la Veneția. Marele Carnaval al lumii, care dă startul marelui sezon turistic al anului!

Dacă nu ai avut ocazia să ajungi la petrecere, nu te întrista, încă mai ai timp! Carnavalul de la Veneția se încheie în data de 12.02.2012. Până atunci, noi te ținem la curent cu toate evenimentele prin informații și galerii foto inedite. Însă, nu uita! Avem și noi carnavalul nostru... cu premii! Bucură-te de fiesta și distrează-te participând la concursurile noastre. Le găsești pe site! Enjoy!

Gina Rotaru

Publicat in: februarie 2013
Inapoi la categoria «« Sport

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement