5 sporturi acvatice pentru a le practica toamna aceasta !

Home « Sport « Inedit
Odata cu sosirea toamnei nu avem de ales decat sa spunem la revedere zilelor minunate de vacanta, odihna, soare si inotul in mare, insa  nu trebuie sa renuntam la practicarea sporturilor nautice preferate.
Asa ca ne-am gandit sa ne scufundam in aceasta lume minunata, pentru a-ti oferi cinci variante distractive pe care le puteti incerca in piscine interioare, departe de vremea rece si rea.
 
1. Un  Spinning racoritor !
Te imaginezi bucarandu-te de o clasa de spinning, cu bicicleta scufundata in piscina ? Pedaland fara oprire in ritmul muzicii si depasind rezistenta pe care ti-o ofera apa !
 
2. Yoga acvatic !
Daca ceea ce vrei sa lucrezi este forta, echilibrul si flexibilitatea, aceasta este cea mai buna varianta pentru aceasta toamna. Practica, relaxeaza-te si bucura-te de aceasta tehnica straveche.
 
3. Nici gazon, nici gheata! ... Hochei sub apa !
Nascut in Marea Britanie ca "Octopush", acest sport original, se practica cu masca de scufundari si labe. Doisprezece jucatori, cate sase in echipa, vor incerca sa introduca discul in poarta adversa, cu ajutorul unui bat de hochei. O provocare sub apa !
4. Fugi, fugi...
Iti poti imagina o intrecere in apa, dar fara a atinge fundul piscinei? In aceasta consta jogging-ul in apa. un sport care ofera toate beneficiile de formare carediovasculare, si de asemenea, ajuta la reducerea impactului asupra articulatiilor.
Daca doriti sa va pregatiti pentru primavara urmatoare, practica acest sport in orice piscina interioara, pregatita pentru kayac, si vei vede cand vremea buna se va intoarce, vei fi gata sa te confrunti cu apele necalme de la exterior.
 
Acum ca stii, nu vei mai avea scuza pentru a nu te mentine in forma tot anul !
 
 
sursa foto: pinterest
 
Publicat in: octombrie 2016
Inapoi la categoria «« Sport

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement