1 Mai cu șalupe și bărci cu motor

Home « Sport « Inedit

Nebunie pe litoralul românesc! Săptămâna de vacanță de 1 Mai și Sărbătorile Pascale a strâns zeci de mii de oameni pe litoralul românesc! Iar distracția a fost ca la ea acasă! În timp ce unii s-au relaxat la plajă sau la terase, alții au optat pentru sporturi nautice de adrenalină! De 1 Mai s-a dat startul plimbărilor în largul mării cu șalupe, bărci cu motor, bărci de pescuit sau alte ambarcațiuni destinate adrenalinei sau relaxării. A fost startul începutului de sezon estival, când prețurile de închiriere bărci cu motor, șalupe sau bărci de pescuit nu au mai părut deloc mici! Turiștii s-au înghesuit la toate distracțiile posibile, iar comercianții s-au declarat extrem de mulțumiți. Tu unde ți-ai petrecut vacanța?

Fie căai ales vacanța în Delta Dunării sau pe litoralul românesc, distracțiile nautice n-au ținut cont de tipul de ambarcațiune scos spre închiriere. Toate s-au dat ca pâinea caldă. De la bananna, skijet, veliere și până la șalupe de viteză, bărci cu motor și ambarcațiuni de mari dimensiuni, turiștii au prezentat o gamă largă de distracții de unde turiștii au putut alege. largă din care pot alege! Iar printre cele mai căutate ambarcațiuni de pe litoralul românesc și din Delta Dunării au fost șalupe, bărci cu motor, bărci de pescuit și caiac sau canoe. Și, în ciuda sezonului turistici și a începerii sezonului estival, prețurile la închiriere de ambarcațiuni nu au sărit substanțial.

Distracție pe val

Comercianții au încercat din răsputeri să-și atragă clienții cu oferte care mai de care mai tentante la închirieri bărci cu motor, șalupe, bărci de pescuit sau închirieri echipamente sportive pentru scuba diving. Și cum Delta Dunării a fost și este o destinație atractivă pentru iubitorii de natură, agențiile de turism au profitat din plin și au atras turiștii prin prețuri destul de convenabile. Și aici s-au simțit creșteri semnificative la cererile de închirieri ambarcațiuni, în special modele precum caiac, canoe și bărci de pescuit. La Marea Neagră trendul a tins către ambarcațiuni de viteză, pentru adrenalină.

Mulți au optat pentru dustracția în largul mării cu skijet-ul, iar alții s-au îndreptat către plimbări în larg cu șalupa. Prețurile de închiriere a bărcilor cu motor, șalupe și bărci de pescuit au variat în funcție de model și dimensiune între 30 și 150 ron pe oră atât la Marea Neagră, cât și în Delta Dunării. Iar prețuirle s-ar putea să se mențină pe întreaga vară, întrucât agitația de 1 Mai pe litoralul românesc le-a dat speranțeautorităților locale privind turismul românesc pe întreaga perioadă a sezonului estival. Tu unde ai de gând să-ți petreci vacanța de vară?

Gina Rotaru

Foto: Inglesenirlanda.net

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Sport

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement