Vertical Adventure, adrenalină pe munte (foto)

Home « Profil « Producator

Pasiune, entuziasm și multă distracție în aer liber! Vertical Adventure dă startul și vara aceasta unor experiențe inedite... pe ape repezi! De la rafting, canoying și până la sporturi montane de adrenalină, compania oferă ture de aventură și cursuri de specializare în diferite domenii, cu instructori experimentați, în colaborare cu diverse organizaţii, grupuri, societăţi şi instituţii. Astfel, dacă te regăsești printre iubitorii de natură, dornici de experiențe noi în materie de sporturi montane și team building-uri, testează vara aceasta sporturile și activitățile organizate de specialiștii Vertical Adventure! Va fi o experiență funny și constructivă!

Fie că ești pasionat de sporturi acvatice, terestre sau subterane, există o gamă largă de activități din care poți alege. De la trekking, cățărare pe gheață, speologie și până la rafting, canyoing sau construcții plute, pasionații de pot bucura de instructori specialiști cu ajutorul cărora vor putea experimenta distracția la cel mai înalt nivel posibil! Compania s-a lansat în 2005 la inițiativa unor tineri entuziaști, iubitori ai naturii și practicanți pasionați ai sporturilor montane. Cu timpul, dezvoltarea și-a făcut simțită prezența, iar acum Vertical Adventure a devenit locul de întâlnire a pasionaților de sporturi montane, mai ales pe timp de vară!

Rafting

Și pentru că ne declarăm specialiști în sporturi acvatice, ne-am oprit la prezentarea celor mai atractive activități montane pe ape repezi: rafting și canoying.Două spoturi care pot fi practicate nu doar pentru distracție și mișcare în aer liber, ci și într-un scop corporate precum coeziunea echipei, cunoaștere și integrare a noilor angajați, rezolvarea unor probleme, leadership sau în scopuri de studiu. Sunt sporturi care necesită lucrul în echipă și care duce la începerea unor prietenii frumoase, bazate pe încredere.

Raftingul pe ape repezi este un sport de aventură, care se practică în echipe. Înseamnă coborârea cu bărci penumatice pe râuri de munte repezi sau came, în funcție de gradul de pregătire și adrenalină pe care îl dorește practicantul. Coborârea se face în mod organizat cu câte 50 de persoane/serie, iar echipamentul necesar este format din bărci pneumatice, vâsle, recipiente etanșe pentru depozitarea obiectelor personale (chei mașină, telefoane mobile, aparat foto etc), costum și șosete de neopren (oferă protecție mecanică și termică), cască, vestă de salvare. Fiecare practicant trebuie să vină cu propriul costum de baie și propria încălțăminte sport cu talpă rigidă.

Canyonig:

Nebunie în aval printre pereți abrupți și înguști! Ce poate fi mai vigrant de atât! O astfel de experiență pe ape repezi durează în jurul a trei sau cinci ore, iar traseul poate include sărituri peste cascade (de la înălțimi de unul sau doi metri). Este un sport de adrenalină care necesită un echipament special format din costume și șosete de neopren, cască, corzi, ham de alpinism și alte materiale necesare pentru a se face rapel. În cazul Canyonig-ului, echipamentul este pus la dispoziția clienților de companie, iar întregul traseu în amonte este parcurs alături de instructori, meniți să ghideze întreaga distracție. Astfel, ai parte și de o distracție pe cinste, și de siguranță! Tentant, nu-i așa?

Gina R.

Publicat in: iunie 2013
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Au fost postate 3 comentarii la acest articol «

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement