Dunărea Nautică – ambarcațiuni românești (foto)

Home « Profil « Producator

Calitate, viteză și demaraje năucitoare pe apă! Nu, nu vorbesc despre vreun concurs nautic de viteză, ci despre ambarcațiuni românești cu un rang înalt de calitate. Ambarcațiuni pe care orice pasionat de distracție pe apă și adrenalină ar trebui să le dețină. În fine, dacă nu pe toate, măcar pe una dintre ele, în funcție de bugetul familial... Și cum mulți dintre noi nu avem buzunarele doldora de bani, însă tânjim după o ambarcațiune, ne-am gândit să găsim o soluție de mijloc. Ce am descoprit noi? Stați și îndeletniciți-vă cu ambarcațiuni românești arătoase și perfomante la prețuri modice.

Așadar, după cum v-a arătat și introducerea, continuăm șirul calității românești în materie de ambarcațiuni de agrement cu șalupe, bărci pentru pescuit, catamarane și nave bussines cu cele mai convenabile tendințe în echilibrul preț/performanță. Iar astăzi vorbim despre firma românească producătoare de ambarcațiuni Dunărea Nautică.

De la bărci la ambarcațiuni bussines

O companie cu nume sonor pentru români, care își desfășoară activitatea în Văleni, Județul Galați. Compania țintește către un target de clienți cu venituri mici întrucât comercializează atât ambarcațiuni noi, producție proprie, cât și ambarcațiuni second hand. Cât despre preț, pregătiți-vă de surprize … plăcute! Nu sunt foarte multe modele de ambarcațiuni din care să poți alege, însă poți spune că există din toate navele de agrement câte un model.

Pe paginile online ale companiei găsim bărci cu vâsle, ambarcațiuni pentru pescuit, catamarane, șalupe și chiar ambarcațiuni bussines. Iar prețurile lor sunt destul de mici în comparație cu celelalte firme producătoare. Probabil și datorită numărului foarte mici de modele existente. Însă, ce mai contează dacă găsești una care să-ți facă cu ochiul?

Second hand și Buy Back

Dar, să revenim la prețuri! O barcă cu vâsle pentru cinci persoane costă 450 de euro cu tva inclus, o barcă de pescuit pleacă de la 1.100 și ajunge la 1.500 de euro, ambarcațiunile de agrement și vânătoare leacă de la 4.500 de euro și ajunge la 7.200, iar ambarcațiunea tip bussines ajunge la 7.200 de euro. Iar lista poate continua cu șalupe atractive.

Cât despre spațiu și performanțe, compania oferă transparență totală. Nu trebuie să te duci la sediu pentru a afla detaliile, ci poți primi informații suplimentare direct prin telefon, de la unul dintre specialiștii în ambarcațiuni. Iar dacă bugetul tău este și mai mic, te poți întrepta către ambarcațiuni second hand și buy back. O achiziționare care te-are putea scoate în profit... dacă ai abilități de negociere!

Gina Rotaru

Publicat in: martie 2013
Inapoi la categoria «« Profil

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement