De ce bărcile Kingfisher

Home « Profil « Producator

Navigație de calitate? Atunci ai nevoie și de o ambarcațiune de calitate! Și, bineînțeles, la prețuri rezonabile. Motiv pentru care ne-am îndreptat atenția către o firmă producătoare de ambarcațiuni care activează în România. Mai exact, cei de la Kingfisher. O companie care produce ambarcațiuni pneumatice și de agrement, respectând atât standardele de siguranță, cât și standardele de calitate! Cel puțin, așa spun cei mai mulți dintre pasionații de ambarcațiuni.

Cum noi nu le-am testat personal, ne-am gândit să facem o mică informare virtuală, pentru a descoperi de ce am alege lăudatele bărci Kingfisher. Ce calități au și unde este atracția, în afara renumelui și al publicității? Ia să vedeți ce am găsit!

Practice, rezistente și ușor personalizate

Ei, acestea sunt două motive esenția pentru care poți spune da bărcilor Kingfisher. Procesul de fabricație al ambarcațiunilor oferă acestora siguranță și performanțe înalte. Folosesc țesătură cu o tenacitate de 1100 dtex, precum marii producători internaționali de ambarcațiuni și asigură o rezistență foarte bună la intemperii. Iar materialele sunt importate din Germania.

Mai mult, ambarcațiunea are o rezistență apreciabilă la frecarea cu apa, ceea ce înseamnă că este, de asemenea, rezistentă la uzură în timp. Și, pe lângă aceste calități importante, compania oferă clienților săi și posibilitatea de a-și personaliza ambarcațiunea. Mai exact, specialiștii află ce ați vrea să schimbați, și o fac! Simplu și la obiect!

Bannane și canapele gonflabile

După ambarcațiuni, vin bananele și canapelele gonflabile. Da, Kingfisher oferă și canapele gonflabile... (asta în cazul în care dețineți vreun yacht sau o ambarcațiune de mari dimensiuni). Astfel, cheltuielile de achiziționare al mobilierului vor fi mai mici, iar familia sau prietenii se vor arăta încântați. Nu de alta, dar materialul folosit este țesătură de 100% poliester acoperită pe ambele fete cu PVC.

Are patru camere gonflabile: spătarul, cotierele și canapeaua propriu-zisă. În plus, nuanțele sunt galben, roșu, combinat cu alb sau... la cerere. Așadar, o plăcere de mers la shopping pentru toată familia. Chiar și pentru partea feminină, nu foarte pasionată de pescuit...

Gina Rotaru

Foto: www.kingfisher.ro

Publicat in: octombrie 2012
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement