Club de Croaziere în România – interviu cu Andrada Munthiu

Home « Profil « Producator

Se apropie sezonul turistic de vară și toată lumea aleargă după oferte! Ce și unde le găsim? Ei bine, ne-am gândit să cercetăm piața, pentru a găsi oferte de vacanțe comode, relaxante și convenabile. Și, atenția ne-a fost captată de „Club Croaziere”. Pentru început, datorită sloganului - „Singurul Club de Croaziere din România”, ulterior, datorită câtorva beneficii, pe care le întâlnești ceva mai rar pe piața din România! Am stat de vorbă cu directorul de dezvoltare al companiei, doamna Andrada Munthiu, și iată ce am aflat:

 

Ce înseamnă „Club Croaziere” și cum a prins pe piața din România?
„Este un concept care își dorește să insufle pasiunea și plăcerea calatoriilor tuturor celor celor care își doresc vacanțe reușite! Putem spune că deținem unele dintre cele mai bune oferte de croazieră de pe piața românească!”

Cu ce se diferențiază „Club Croaziere” de celelalte companii de turism, care organizează excursii de croazieră?
„Pentru început, Club Croaziere” este o agenție tour-operatoare. Avem colaborări cu majoritatea agențiilor de turism din România care revând pachetele noastre de croazieră. La „Club Croaziere” găsiți o gamă variată de itinerarii, care vă vor purta pe toate Oceanele Lumii. Cea mai populară destinatie pentru turistii din Romania este Marea Mediterană.”

Vindeți excursii de croazieră doar agențiilor sau și turiștilor?
„Oferim pachete turistice de croazieră tututor turiștilor, plus alte beneficii clienților noștri fideli! Spre exemplu, o dată ce ai cumpărat o vacanță de croazieră de la noi, intri în baza de date „Club Croaziere”. Și, cu cât ai mai multe achiziții, cresc bineinteles si beneficiile si privilegiile.”

Care sunt beneficiile?
Ca membru „Club Croaziere”, clientul poate avea avea acces la jurnale la bord și relătari din călătorii, la asistență turistică, la numărul de telefon al unui reprezentat, pe care îl poate suna 24/24 pentru a cere ajutor în diferite situații. Spre exemplu, avem clienți fideli care cer, în timpul sejurului, bilet la un anumit concert sau cazare la un anumit hotel. Reprezentatul "Club Croaziere” se ocupa de toate cerintele lor și face tot posibilul ca aceștia să beneficieze de tot ceea ce-și doresc. Și, pe lângă acestea, avem și discount-uri. Însă, procentele nu ți le pot spune...”

De ce o vacanță pe un vas de croazieră?
Croazierele sunt cu siguranță unul dintre cele mai plăcute moduri de a petrece vacanțe de neuitat. Ele oferă posibilitatea de a te relaxa cu adevarat și de a te bucura de orașe și țări noi în fiecare zi. La bord există atât zone de divertisment pentru familii cu copii, dar și pentru cei tineri! De asemenea, există și colțișoare romantice și intime cum ar fi o cină la lumina lumânării în elegantul Restaurant Club al navei.

Merg românii în vacanțe de croazieră?
„Da, iar numărul lor crește în fiecare an! Anul trecut, aproximativ 15.000 de români au ales vacanțe de croazieră! Sunt mai confortabile și îți oferă posibilitatea să descoperi zilnic câte un oraș sau chiar o țară nouă!”

Cât cheltuie românii pe vacanțe de croazieră?
Marea majoritate tinde spre itinerarii de croazieră de 7 zile, cu prețuri între 500-700 de euro de persoana. Însă avem și clienți care achiziționează vacanțe de croazieră la prețuri între 10.000 – 40.000 de euro. Am întâlnit cazuri în care clientul a economisit o viață întreagă pentru a putea pleca într-o croazieră în jurul lumii, care a costat in jur de 40.000 de euro!”

Club Croaziere

Publicat in: martie 2013
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement