American Nautics

Home « Profil « Dealer

De 10 ani, American Nautics se află pe piața românească de ambarcațiuni cu motoare outboard/inboard și electrice, bărci din fibră de sticlă, aluminiu, ABS, gonflabile și gonflabile cu chilă rigidă. Totodată, American Nautics sunt și singurul service autorizat de producător pentru reparații în garanție la Mercury, Mariner, Mercury MerCruiser, Motor Guide, Torqeedo. Ce aduc nou în 2012? Un brand de succes: Regal.

”Fii cinstit și fă ceea ce este corect” este misiunea companiei Regal, o afacere de familie veche de 40 de ani. Board-ul companiei se prezintă cu Mom și Dad, alias Carol și Paul Kuck, fondatorii Regal, iar acum businessul este cârmuit de Kuck Kids, Duane, Kim și Pamela. Alegerea numelui Regal a fost firească pentru Mom și Dad – acest nume reflectă esența calității și a roialității. Prima barcă Regal avea 21 de picioare, iar următoarele 16 și respectiv 14 picioare. Producția lor a început încă din 1969 și se făcea într-un mic șantier naval din Orlando..

În 1996, Regal a câștigat Industry Marine Innovation Award cu ambarcațiunea FastTrac Hull. Din acel moment, lucrurile s-au schimbat semnificativ: compania și-a schimbat strategia, încercând să construiască bărci cu motor a căror descriere să fie ”Luxury Performance”.

American Nautics au adus și în România aceste ambarcațiuni marca Regal. Modelele oferite sunt din categoria Bowriders, Cuddies, Deck Boats, Express Cruisers şi Sportyachts.

Momentan, în oferta American Nautics se găsește modelul Regal 2100 RX cu motor Mercury Mercruiser 5,0 MPI ( 260 CP ) la prețul de 45.550 euro + TVA, cu dotările standard: pachet RX, FASTTRAC system, ușă protecție curent între cosole, volan cu 2 poziții, tacheți inox retractabili, mochetă cu capse, compartimente bagaje, scară inox, compartiment stocare laterală, lumini de navigație pupă și provă, mânere de susținere pupă și provă, parbriz de sticlă securizat și ramă parbriz, heblu și pompă santină, prelată staționare.

Sursa foto: regalboats.com

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: aprilie 2012
Etichete pentru acest articol: ambarcatiuni, american nautics, regal
Inapoi la categoria «« Profil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement