Trinity Yachts, eleganță marca Patrick Knowles (foto)

Home « Producatori « SUA

Eleganță, rafinament și performanță! Sunt cele trei calități prin care se definește compania producătoare de yachturi Trinity Yachts! Situată pe coasta Golfului Statelor Unite, Trinity Yachts și-a câștigat locul printre constructorii mondial de elita de yachturi personalizate, punând accent pe design-ul european și pe calitate din oțel și aluminiu. Scopul lor încă de la începuturi a fost să construiască un yacht cu adevărat personalizat, care să îndeplinească absolut toate dorințele turiștilor sau a proprietarilor în materie de vacanță de croazieră! Și, nu doar că le-a ieșit, ci continuă să se perfecționeze...

Iar cea mai nouă apariție a fost construită pe o bază de simi-producție, bucurându-se de un design personalizat, o lungime de aproximativ 123 de metri și îmbinări de materiale fine, dar rezistente. La noile modele au lucrat o serie de arhitecți din domeniul naval, printre cei mai renumiți designeri de interior din lume și cei mai nonconformiști proiectanți, care au dat luciu și suflet noii colecții prin linii aparte și un aer independent cum cu greu mai poate fi găsit în zilele noastre. Cele două modele sunt Victory Lane Series și noul motor Explorer Seria Global, ambele produse în șantierul naval situat în Golful Statelor Unite, din Missisipi de arhitecți și ingineri specializați. Ambele familii de design sunt oferite într-o varietate de dimensiuni și pot fi personalizate pentru a satisface cerințele oricărui potențial cumpărător.

Detalii de 60 de milioane de dolari

Iar asta nu e tot! Trinity Yachts și-a scos la înaintare toată eleganța și exprimarea inginerească lansând pe piață și un model în stil sport, care îmbină frumusețea designului cu care compania s-a consacrat, cu calitatea superioară a materialelor folosite, chiar și la îmbinarea motorului. Carpe Diem este un exemplu de al navigației de lux, un bun prilej de a descoperi de calitatea, integritatea și diversitatea, care se regăsește în gama de produseTrinity Yachts. Forma și finisajul este unică și de cea mai bună calitate și interioarele rivalizează cu oricare interior de ambarcațiune existent pe acest Pământ.

Modelul Carpe Diem de la Trinity Yachts poate ajunge la o lungime de până la 130 de metri, beneficiind de măiestriași statutul de ruival european, de temut. Potențialii proprietari se pot bucura de modelul standard, însă își pot crea și propriul model, putând să se consulte cu o echipă de design specializată sau cu arhitecții in-house de la Trinity, pentru a-și transforma visul în realitate. De exemplu, constructorii de elită de la Trinity Yacht au creat împreună cu unul dintre clienții săi un Superyacht echipat cu de 60 de milioane de $: Carpe Diem. Deține trei apartamente de masterat cu full-fascicul, baie dublă proprie, suită personalizată în stil VIP, piatră sculptată manual și o mulțime de lambriuri din mahon Honduras. O ambarcațiune după care este imposibil să nu tânjești, indiferent de consistența contului personal.

Gina Rotaru

Publicat in: aprilie 2013
Etichete pentru acest articol: Trinity Yachts, yachturi, yachturi de lux, yachturi Trinity
Inapoi la categoria «« Producatori

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement