Top producători de plăci de surf

Home « Producatori « SUA

Care sunt cele mai bune plăci de surf și unde le putem găsi? Piața de producători este extrem de largă, însă nu foarte cunoscută. Există o mulțime de producători de ambarcațiuni și plăci de surf însă foarte puțini sunt recunoscuți pe plan mondial pentru calitate și eficiență tehnologică. Noi i-am ales pe primii 10 cei mai apreciați, cu o vastă experiență în domeniul proiectării și tehnologiei. Iată-i care sunt:

Gordon & Smith

Compania a fost înființată în anul 1950, în California, de doi pasionați de surf: Larry Gordon și Floyd Smith , care practicau sportul împreună. Cei doi au dorit să îmbunătățească calitatea plăcilor de surf, creând propria compania. Astăzi, compania comercializează plăci de surf de toate dimensiunile: lungi, scurte și medii, atât cu designul clasic al anilor 60, cât și cu design inovator.

Hobie

Finanțatorul companiei a fost Hobie Alter, care a început modelarea plăcilor de surf, ajungând la dezvoltarea unei adevărate culturi. Prima placă de surf a fost a companiei lansată în 1950 și a fost din lemn. Astăzi, sediul companiei de află în California, având filiale peste tot în lume. Ea a început să comercializeze caiace, accesorii de ambarcațiuni și articole vestimentare.

T&C Surf Designs

Inovație și aventură pe apă! Compania se axează foarte mult pe design și pe plăcile de surf pentru viteză! Plăcile de surf sunt construite conform celor mai înalte standarde de calitate și este una dintre cele mai mari firme exportatoare de plăci de surf din Australia.

Rusty

Înființată în anul 1953 în America de Nord, fondatorul Rusty Preisendorfer a început proiectarea plăcilor de surf la 16 ani. De-a lungul timpului, compania s-a remarcat prin design, calitate și tehnologie inovatoare. La ora actuală, compania producătoare deține și două competiții anuale de design numite: C-5 Challenge și Anything But 3, pentru a-i încuraja pe practicanții de surf să încerec să depășească limitele în crearea unei plăci speciale. În zielele noastre Rusty are filiale în toată lume.

JS

Pasionații nici nu mai au nevoie de detalii! O marcă bine cunoscută pe tot globul, prin calitate, design și tehnologie, fiind unele dintre cele mai folosite modele la marile regate internaționale. Compania a fost înființată Jason Stephenson în Australia și a ajuns să fie și unul dintre cei mai influenți producători de plăci de surf din lume.

Numele acestor companii sunt cunoscute de orice persoană care a intrat într-un magazin de plăci de surf. Sunt printre cele mai comercializate modele, companiile având vechime de zeci de ani pe piața producătoare. Astfel, dacă vrei să practici surf ca sport de perfomanță sau doar pentru distracție, alege o placă de surf cu logo-ul uneia dintre companiile prezentate mai sus. Îți garantează siguranță, calitate și o distracție pe valuri fără griji!

Gina Rotaru

Foto: Rusty.com

Publicat in: decembrie 2012
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement