Producție de lux, cu design exotic (foto)

Home « Producatori « SUA

Calitate, lux, design exotic și performanță impresionantă! Ce îți mai poți dori de la un yacht... personalizat? Oyster Marine s-a impus pe piața internațională cu yachturi de croazieră, pentru proprietari individuali, prin calitate și concept personalizat! Și, pentru că vine din Caraibe, și-a pus amprenta într-un mod exotic, devenind un lider de clasă mondială! Curios cum arată un yacht de croazieră marca Oyster și prin ce se diferențiază de concurență?

Experiența de peste 40 de ani în construcția yachturilor individuale și-a spus cuvântul. Yachturile sunt recunoscute în întreaga lume pentru calitatea de navigație, confort și performanță. Compania ține cu tărie la loialitate, atrăgânduși clienții, proprietari de yachturi Oyster, cu ajutorul unor evenimente nautice și regate organizare exclusivi pentru ei și familiile lor. Haideți să intrăm și noi în „familia Oyster”, pentru a le descoperi punctele forte.

Yahturi personalizate pentru proprietarii individuali

Alegere nu compormis! Este motto-ul firmei, care le permite viitorilor proprietari de yachturi Oyster să își aleagă singuri modelul, design-ul materialele, tapițeria, mobilierul și tot ce ține de personalizare. Gama de yachturi Oyster oferă o mulțime de atracții - pornind de la celebrul yacht Oyster 46 și ajungând la magnificul Oyster 125 Flybridge. Toate acestea au în comun doar proiectarea, performanța și manufactura de calitate.

Restul... este personalizare individuală. Proprietarii pot alege cheresteaua de tamplarie preferată, configurarea interiorului, detaliile și materiale pentru amenajarea elemente, precum mobilierul, împreună cu o selecție de echipamente opționale încercate și testate. Astfel, fiecare iaht poate fi configurat cât de aproape posibil de gusturile șipreferințele proprietarului său.

Design și calitate – într-un club exclusivist

De la proiectanți, designeri și până la electricieni, totul este profesional, la rang de lux. Compania și-a câștigat o reputație interanțională în calitate de-a lungul celor 40 de ani de teste și experiențe în calitate. Motiv pentru care cererile sunt mari! Compania atrage anual tot mai mulți clienți, iar motivul nu este doar calitatea, ci și marketingul.

Oyster Marine și-a creat un club exclusivist în care pot intra doar propietarii de yachturi marca Oyster. Aceștia pot participa de-a lungul anului la diverse evenimente marine, regate și competiții pe mare, alături de familie și echipa companiei. Iar acest lucru a stârnit curiozitatea și dorința multora de a se infiltra în grup. De aici, au început vânzările în număr mare, mai ales în partea exotică a lumii.

Prețurile unui yacht de croazieră Oyster pornesc de la 150.000 de euro și pot depăși cu ușurință 2.000.000 de euro. Totul ține de mărimea ambarcațiunii, design-ul ales, tipul de motor și materialele alese de proprietar pentru personalizare. Iată câteva dintre yachturile atractive ale companiei.

Gina Rotaru

Foto: Oystermarine.com

Publicat in: ianuarie 2013
Etichete pentru acest articol: pret yacht, yacht, yacht design, yachturi de lux
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement