Lux nautic: paddleboard de 27,500 $

Home « Producatori « SUA

Un paddleboard cât o mașină de lux! Compania producătoare Jupiter Paddleboarding a lansat pe piață cea mai scumpă placă de paddleboard din lume! Este un model personalizat, care s-a vândut în cadrul unei licitații specializate cu nu mai puțin de 27,500 $! Licitația a fost organizată de Fundația Everglades din Florida, iar placa, vântută cu 27.000 de dolari, a fost declarată cea mai scumpă din istoria echipamentelor sportive nautice!

Paddleboardingul, un trend al sporturilor nautice în 2012-2013, se transformă într-o activitate de lux! Companiile de nișă producătoare de echipamente se întrec în modele exclusiviste, recent piața ajungând la un nivel uluitor de înalt în ceea ce privește prețul de comercializare! Astfel, luna trecută, o placă de paddleboard a ajuns să fie cumpărată la prețul unui yacht de dimensiuni medii. Jupiter Paddleboarding a fost ideea lui Ioan și Bari Denney, care s-au mutat în Florida de Sud, după ce și-au petrecut primii ani din viață în Maui, Hawaii. Atrași de frumusețea și potențialul sporturilor nautice în Florida, cei doi au început să dezvolte o nișă aproape uitată de producătorii de echipamente sportive.

Proprietar anonim

Așa au intrat în colaborare cu celebrul designer de SUP (Stand Up Paddle) Jimmy Lewis, cu intenția de a lansa pe piață un model cu totul diferit față de cele existente pe piață! Și, au reușit! L-au vândut la licitație cu os umă record: 27.000 de dolari. Modelul de Stand Up Paddleboard oferit la licitație este compus dintr-un întreg pachet, în cadrul căruia se aflau: un cruise control realizat de Jimmy Lewis, zbaturi Kanaha proietcate de Quickblade și un sac de bord Jimmy Lewis.

Noul cumpărător la plăcii de paddleboard de lux a dorit să rămână în anonimat. El urmează să participe cu noua placă de paddleboard într-un eco-tur ponsorizat de Fundația Everglades (organizatoare a licitației). Designul plăcii de paddleboad este unul atractiv, liniile fine fiind nuanțate de îmbinări de culori precum bleu oceanic și albastr puternic, delimitate pe margine cu o linie albă. 

Fundația Everglades este o organizație de caritate care se concentrează pe extinderea gradului de conștientizare privind zonele inundate și sursele de apă naturală din Florida de Sud. La licitație au participat aproximativ 500 de pasionați de paddleboarding, printre care și fețe cunoscute din lumea sportului nautic precum Kelly Slater, Jack Nicklaus, Joe Scarborough, și Dave Mathews.

Gina Rotaru

Foto: two57.com

Publicat in: iunie 2013
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement