Lazzara, eleganță inegalabilă (video)

Home « Producatori « SUA

Lux, finețe, mișcări line, motoare puternice și confort în regim de all inclusive... Pe scurt: yachturi Lazzara! Modelele cu design personalizat, destinate exclusiv clienților high-class. Un segment de piață restrâns, dar cu o concurență acerbă, pe care compania o zdrobit-o cu ultimul model: LSX 78! Un yacht de lux, cu o performanță zdrobitoare și un design nonconformist, ce a atras atenția clientelei high-life!

Curioși cum arată și câți cai puetere are? Compania a pus la dispoziția publicului toate informațiile necesare, mai puțin prețul, care se preconizează că depășește câteva milioane bune de euro. Nu de alta, dar LSX 78 este considerată bijuteria anului 2013, a companiei Lazzara! Are și de ce!

New model: Lazzara LSX78

Un yacht atractiv pe dinafară, dar revoluționar în intorior, Lazzara LSX Quad 78 depășește așteptările pe orice nivel. Liniile construcției de yachturi Lazzara a evoluat, acest model reflecând o combinație între stilul european și îndrăzneala americană. Aspecul este impunător, indiferent din ce unghi îl privești: din port sau în timp ce străbate oceanul. Este proiectat pentru a oferi confort, încredere, siguranță și comoditată absolută.

Aspectele tehnologice au fost alese și create pentru a maximiza divertismentul și opțiunile de securitate. Motoarele sunt puternice, yachtul beneficiind de sistemul Volvo Penta IPS, cu patru motoare configurație și cu cel mai înalt nivel de economie. Pe lângă acestea, cârma oferă lejeritate, făcând yachtul foarte simplu de manevrat, chiar și pentru căpitanii începători.

Yachturi destinate luxului

Lazzara este o companie americană de yachturi de lux, care a luat cu asalt industria navală cu o echipă de tineri, care au venit cu ideea proiectării unor yacturi elegante și rapide. Compania merge pe o linie fină de culoare, care atrage cei mai distinși cumpărători din lume. Inovația și opțiunile de lux oferite de Lazzara sunt de neegalat, compania incluzând aceste facilități de lux la șase linii de yacht.

Trei dintre yachturile de lux vin cu lungimi de 24, 28 și 36.6 metri, iar yachturile de viteză au lungimi de 26 și 35 metri. La aceste linii s-a adăugat recent Breeze 76, care oferă finisaje moderne și tehnologie de ultimă oră. Însă prototipul cu care va sparge piața prin design și tehnologie în 2013 este Lazzara LSX Quad 78. Motivul? Priviți-l și voi!

Gina Rotaru

Publicat in: decembrie 2012
Etichete pentru acest articol: yacht, yacht design, yacht Lazzara
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement