Frauscher lansează un nou model (foto)

Home « Producatori « SUA

Compania de ambarcațiuni Frauscher este mândră să prezinte următorul său pas în design: 858. Ambarcațiunea a fost dezvoltată de o echipă austriacă formată din designeri și ingineri cu experiență. Dimensiunea radicală a designului, amestecată cu performanțele sale excelente, te duce cu gândul că ambarcațiunea ar putea proveni din fabricile unui producător italian sau german de mașini sport.

Disponibil cu diferite motoare V8 pe benzină sau diesel alegeri, într-o configurație stern-drive, Ambbarcațiunea de 8.6 m poate depăși cu ușurință bariera de viteză a predecesoarelor sale. Echipat cu o platformă mare din lemn de tec, cu o tapițerie generoasă, o cabină frumos mobilată, cleme retractabile din oțel inoxidabil și diferite aplicații, superyachtul 858 Fantom oferta superyacht este gata să sucească mințile pasionaților.

Concepte personalizare

Opțiunile includ un conceput personalizat de ancorare, din oțel inoxidabil electric, un propulsor prova, pentru o ancorare și andocare mai ușoară, o punte din lemn de tec frumos finisată, o toaletă electrică în cabină, un sistem audio BOSE și multe culori de tapițerie pentru exterioare. Designul noii ambarcațiuni de la Frauscher a fost realizat de compania Kiska în alăturare cu Thomas Gerzer, construcția poartă semnătura lui Harry Miesbauer, iar de întreaga dezvoltare s-a ocupat Thomas Gerzer. Prețul acestei ambarcațiuni este de 151.666 de euro fără TVA.

Cu ajutorul designerului și inginerului Thomas Gerzer, faimos pentru 717 GT și 1017 GT și-a alăturat forțele cu alți parteneri pentru a crea acest proiect: 858 Fantom. El a lucrat împreună cu Harry Miesbauer care a colaborat cu companiile Luca Brenta, Wally, Maxi Dolphin și alte numeroase companii constructoare de yachturi, care au reușit să-i ofere acestui nou proiect o provă atractivă și un design de fuselaj, făcut faimos prin comparația cu celelalte construcții deținute până acum de compania Frauscher.

Caracteristicile yachtului Frauscher 858 Fantom

Lungimea: 8,67 m
Lățimea: 2,51 m
Greutatea fără încărcătură: 2.500 kg
Pescaj: 0,5/0,85 m
Rezervor de combustibil: 370 l
Rezervor de apă: 32 l
Rezervor de ulei: 50 l
Capacitate persoane: 7
Motoare: 3” – 430 HP

Gina R.

Foto: www.charterworld.com

Publicat in: iulie 2013
Etichete pentru acest articol: ambarcatiuni Frauscher, barci Frauscher, Frauscher
Inapoi la categoria «« Producatori

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement