Discovery Yachts, pasiune pentru veliere (foto)

Home « Producatori « SUA

Forță, personalitate și frumusețe! Discovery Yacht se mândrește cu o eleganță imbatabilă în materie de design! Compania britanică producătoare de veliere luxoase încearcă să atingă perfecțiunea cu fiecare linie de ambarcațiuni lansată! Apărută pe piața internațională în 1998. Discovery Yacht a deschis porțile către o altă dimensiune în materie de aspect, performanță și calitate! Yachturile Discovery sunt printre cele mai apreciate din lume, linia companiei producătoare fiind restrânsă și, implicit, exclusivistă.

În 1998 John Charnley, fondatorul acestei companii, a avut o viziune clară asupra unui yacht de croazieră: aceea de a crea un design distinctiv și elegant, capabil de performanțe uimitoare, care să plimbe doi oameni pe apele lumii în condiții de siguranță și confort. Pentru această misiune l-a împuternicit pe renumitul designer Ron Holland, iar așa s-a născut Discovery 55! Un model care a uimit piața producătoare de ambarcațiuni în anul 2000. Prima apariție a yachtului de croazieră a fost la Boat Show Southampton în 2001, când ambarcațiunea a primit nenumărate aprecieri.

Exclusivism în 15 ani

Până în 2003 producția a simțit o creștere puternică, depășind capacitatea de spațiu pe șantierul naval a companiei. Astfel a început o dezvoltare în masă, în urma căreia Discovery Yachts s-a transformat într-o companie cu produse exclusiviste. In 2004, Discovery 55 a câștigat premiul pentru cel mai bun Deluxe Cruising Yacht, la Annapolis Boat Show. Până în 2007 compania a lansat pe piață două alte noi modele: Discovery 67 și Discovery 50 catamaran.

Lansarea yachtului Discovery 67 a avut loc în 2009, iar la începutul anului 2010, s-a înlăturat și copertina de pe Discovery 50 catamaran. Acesta a fost lansat cu fast la expoziția „Boat Show din Londra”, unde stilul și performanțele sale au luat prin surprindere pe toată lumea. Compania împlinește anul acesta 15 ani de existență! Perioadă în care a reușit să se impună pe piața internaționali cu forță. Nu prin strategii de marketing sau promovare excesivă, ci prin calitatea produselor exclusiviste lansate.

La ora actială Discovery Yacht se întrece cu companii producătoare de yachturi persoanlizate care se află pe piața mondială de zeci de ani! Compania produce în prezent zece yachturi excepționale pe an, cu un nivel ridicat de personalizare specifice pentru fiecare proprietar. Echipa de management este dedicată clienților din dorința de a oferi un serviciu definit prin calitatea remarcabilă a construcției și a designului. Un serviciu în care pasiunea se vede și se simte în produsele lansate în fiecare an!

Gina R.

Foto: discoveryyachts.com

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: Discovery Yachts, veliere, yacht, yachturi de lux
Inapoi la categoria «« Producatori

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement