Apple, prezent la Salon Nautic București 2013!

Home « Producatori « SUA

Ne-am zbătut, am căutat și... am găsit! Sisteme de navigație de calitate superioară! Salon Nautic Internațional București a strâns laolaltă cele mai profesionale firme producătoare de produse destinate domeniului nautic. Pe lângă tehnologie de ultimă oră, montată pe yachturi cu vele și ambarcațiuni de mici dimensiuni, am zărit și sisteme de navigație performante, direct de la producători, și cu... 20% reducere! Un deal intersant, nu credeți? 

Demonstrații, prezentări și produse care pur și simpku îți iau ochii! Cei de la iStyle prezintă în cadrul expoziției cele mai noi modele de sisteme de navigație de la celebra companie Apple. Reprezentanții companiei au venit cu accesorii pentru navigație, software, programe financiare, programe de leasing și oferte la servicii de suport și reparații! De asemenea, prezintă celebrele produse Apple, fiind unul dintre cel mai mare lanț de magazine Apple Premiul Roseller din Centrul și Estul Europei. Cu ce ne încântă privirile?

Produse noi și cu discount

Dacă ești atent la produsele expuse, imposibil să nu te alegi cu un deal bun! Majoritatea expozanților au preț de producător, iar ceilalți fac reduceri pentru a-și atrage clienții! Sectorul cu sisteme de navigație trezește curiozitatea oricărui vizitator pasionat de navigație sau de tehnologie. În cadrul standurilor a producătorilor de sisteme de navigație, găsești o mulțime de produse expuse, iar pe unele chiar le poți testa. Reprezentanții iStyle au expus carcase pentru iPhone, Smartphone, Mac, iPad, iPod, în nunațe diferite.

Seminarii și evenimente

Dacă nu ești tentat de vreo carcasă sau vreun accesoriu inedit de iPhone sau Mac, poți asista la seminarii și diferite evenimente pe care compania le organizează. Se prezintă oferte educaționale, de unde poți prinde câteva dintre trucurile meseriei. Și este cu atât mai tentat cu cât întregul personal al iStyle este instruit de reprezentanții companiei Apple. Semn că Salon Nautic București nu ține doar de ambarcațiuni, ci și de oarecare orientare profesională. Nu de alta, dar dacă nu ești tentat de bărci, motoare și bărci sau fashion în stil nautic, cu siguranță o pregătire educațională pentru o carieră fulminantă ți-ar face cu ochiul! Nu? Sau poate un testing pe noile produse Apple?

Gina Rotaru

Publicat in: martie 2013
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement