Vedetele Romaero 2013!

Home « Producatori « Romania

Se apropie Salonul Nautic Internațional București 2013! Un eveniment mult așteptat de iubitorii domeniului nautic, care vor putea păși în cea de-a V-a ediție începând cu 6 martie, în incinta Romaero Băneasa! Organizatorii au lansat deja anunțul, iar expozanții au început să-și promoveze noutățile! Va fi o competiție acerbă între firmele producătoare de accesorii și ambarcațiuni, care se va lăsa cu plăcere... pentru privitori. Asta pentru că în cadrul expoziției, vor exista accesorii și ambarcațiuni ep toate gusturile.

Nume mari din domeniul nautic își vor expune la propriile standuri cele mai moderne caiace, canoe, accesorii, scuba diving, vestimentaţie nautică, oferte de charter, rib-uri, veliere, peridocuri, ambarcaţiuni gonflabile, bărci cu motor și chiar yachturi de mari dimensiuni! Mai mult, vei putea găsi chiar şi ambarcațiuni unicate.

News de la A la Z

Iar lista poate continua cu mare lejeritate cu rulote si autocaravane, echipamente de la Navtron, și noutăți de la producători cu renume precum Hella Marine, Smirad, Lowrance, Icom. Fiecare companie își va expune produsul pe care îl consideră reprezentativ . Nu vor lipsi luxul, tehnologia de ultimă generație, gadget-urile, ambarcațiunile personalizate și chiar unicat, pe care vizitatorii le pot admira la doar un metru distanță. Timp de cinci, zile expozanții vor sta la dispoziția tuturor vizitatorilor, pentru a le oferii informații în detaliu despre accesorii sau ambarcațiunea expusă.

Iar dacă vă regăsiți printre cei care iubesc să facă valuri, cu mulți cai putere, vă stau la dispoziție nu doar ambarcațiuni de viteză precum șalupe sau skijet-uri, ci și motoare diesel navale Beta Marine din Anglia sau diesel generatoare Kubota Japonia. O expoziție de toată frumusețea, care se întinde pe toate domeniile posibile din lumea marină. De la ambarcațiuni de pescuit, șalupe de viteză, motoare de ultimă generație, până la yachturi private, oferte de vacanțe charter și echipamente pentru sporturi nautice.

Statul Major al Forțelor Navale

În cadrul expoziției Salonul Nautic Internațional București 2013 vor fi prezenți și reprezentanți ai Statului Major al Forțelor Navale, care vor organiza discuții libere cu publicul, oferind informații din domeniul naval. De asemenea, la eveniment vor fi prezentate manuale și cărți de navigație exclusiviste, realizate de edituar Academia Navală Mircea cel Bătrân și Muzeul Marinei Române. Un stand din cadrul expoziției Salonul Nautic Internațional București 2013, din incinta Romaero Băneasa, dedicat exclusiv tinerilor și pasionaților de navigație.

Și cum noi nu putem lipsi de la un astfel de eveniment, vă invităm și pe voi să treceți pragul Romaero Băneasa în perioada 06-10 februarie 2013. Asta pentru că Salonul Nautic Internațional București v-a pregătit o mulțime de surprize și noutăți!

Gina Rotaru

Foto: www.salonulnauticbucuresti.ro

Publicat in: februarie 2013
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement