Romcraft, agrement made in Romania

Home « Producatori « Romania

După cum v-am mai povestit, în România nu sunt foarte mulți producători de ambarcațiuni, deși dispunem de deschidere la mare și de Dunăre, unul dintre cele mai importante fluvii ale Europei. Din pasiune pentru bărci, cei de la Romcraft se mențin pe piața națională încă din 1992. Ce oferă ei domeniului nautic autohton?

Romcraft funcționează în orașul Moreni, județul Dâmbovița, cu o echipă completă formată din ingineri, economiști, tehnicieni și muncitori, unde fiecare contribuie la realizarea diverselor produse din rășini poliesterice armate cu fibră de sticlă. La o simplă căutare pe Google, am aflat de pe diverse forumuri că raportul calitate-preț al produselor marca Romcraft este cel corect. Pentru pescuit sau agrement, dacă nu ai nevoie de foarte mulți cai putere, o ambarcațiune Romcraft este ideală.

În portofoliul de produse se află ambarcațiuni marcă proprie, de diferite lungimi, mărimi și motorizări, inclusiv cu vâsle, motoare marine, cum era de așteptat, trailere și rezervoare, atât pentru uz alimentar, cât și nealimentar.

Prețurile încep de la 950 euro cu TVA pentru o barcă Romcraft 300 și pot ajunge până la 9.500 euro cu TVA, pentru cel mai scump și mai performant model, Romcraft 600 – sloop.

Dacă sunteți posesor de ambarcațiune marca Romcraft, așteptăm povești la pescuit pe adresa redacției!

Autor: Oana Vasiliu

Sursa foto: romcraft.ro

Publicat in: iulie 2012
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement