Producători de scuba diving

Home « Producatori « Romania

Fie că ești pasionat sau practicant ocazional de scuba diving, trebuie să fii la curent cu cele mai noi oferte în domeniu! Vorba aceea, nu se știe niciodată te scufunzzi într-o vacanță inimabinabil de ieftină... Motiv pentru care ne-am gândit să facem o mică selecție de producători de vacanțe de scuba diving, pe care îi puteți întâlni cu ușurință în România! Pasionații înverșunați cu siguranță îi știu, însă începătorilor le-ar prinde bine o mână de ajutor în descoperirea ofertelor ieftine, dar de calitate!

Organizarea unei excursii de scuba diving nu este ușoară și nu se face indvidual! Chiar dacă trăiești în porturi cheie, tot ieși cu prietenii pentru o expediție subacvatică. Însă, dacă preferi să descoperi zone noi, interesante atât din România cât și de peste hotare, atunci ai nevoie de un specialist în organizări, care să îți aranjeze totul punct cu punct. Pentru asta sunt necesare agențiile de turism specializate în vacanțe de scuba diving sau specialiști în scufundări de agrement! Câți avem în România și unde anume îi putem găsi?

Atlanta - Este o firmă producătoare, care oferă cele mai complexe lucrări subacvatice. Sunt recunoscut pentru meticulozitate și lucru de calitate, tocmai de aceea specialiștii lor pot fi considerați cei mai buni instructori de scuba diving. Compania este din Galați și oferă toate serviciile necesare în ceea ce privește lumea subacvatică.

Atlantis Mar Group - O companie înființată în anul 2002, care s-a impus pe „piața subacvatică” cu rapiditate datorită profesionalismului. Scufundătorii au o vastă experiență în domeniu, iar compania oferă servicii complexe clienților săi. Sunt printre cei mai recomandați specialiști scufundători de pe piața românească, putând fi considerați cea mai bună alegere pentru o expediție nautică chiar și peste hotare.

Liscom - Un nume sonor pe care pasionații îl recunosc pe loc! O companie românească ce oferă servicii turistice, fiind înființată în anul 1994. Se menține pe piață prin oferte se dcuba diving în Marea Neagră, dar în special în Delta Dunării. Echipa este tânără și dinamică, iar atmosfera din timpul ieșirilor este extrem de plăcută!

Ar&A Group - O agenție producătoare de excursii de suba diving, care orgenizează și team building-uri. Este din Bacău, s-a făcut cunoscută pe piață de aproximativ trei ani și oferă toate serviciile necesare în cadrul unei vacanțe de scuba diving, indiferent de locație: masă, cazare, transport, locații, translație, catering etc.

Mav Turism Int - O companie turistică producătoare de vacanțe de scuba diving, la cârma căreia se află specialiști în domeniu! Țin foarte tare la imagine, încrederea asigurată turistului și la confidențialitate, futând p ofere clienților săi toate serviciile nesecare unei vacanțe de scuba diving organizate.

Gina Rotaru

Foto: www.scubadiving.com

Publicat in: aprilie 2013
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement