Made in Romania: prețuri rezonabile pentru produse de calitate

Home « Producatori « Romania

Când vine vorba despre piața de ambarcațiuni, deși avem deschidere la Marea Neagră, râuri interioare navigabile, Dunărea și diferite lacuri de agrement, nu există prea mulți jucători care să investească în acest domeniu. Știm deja din interviurile cu oamenii din domeniu că românii nu consideră ambarcațiunile un tip de agrement, însă, timid, lucrurile încep să-și revină. Astăzi îi prezentăm pe cei de la Kingfisher, producători autohtoni de ambarcațiuni pneumatice!

Când ești pe apă ai nevoie de cinci elemente cheie: securitate excelentă, o barcă practică în orice condiții, pasiune pentru acest tip de sport, detalii care să te facă să simți diferența și, nu în ultimul rând, calitatea direct proporțională cu prețul pe care ești dispus să-l plătești pentru pasiunea ta. Acestea sunt și promisiunile Kingfisher.

Din spectrul caracteristicilor tehnice oferite de o ambarcațiune Kingfisher, avem: sistem de etanșare extrem de sigur, etanșeitatea fiind asigurată cu o bandă interioară și două benzi exterioare. Supapa de drenare lucrează automat, împiedicând pătrunderea apei în barcă. Datorită profilului montat pe barcă, se asigură protecția totală a camerelor în timpul navigării. Totodată, pereții interiori separă fiecare compartiment al bărcii, au formă conică, asigurând egalizarea presiunii în flotori. Chila este gonflabilă și oferă flotabilitatea suplimentară pentru o navigare ușoară. Mânerele asigură prin forma lor o deplasare a bărcii în condiții foarte bune pe uscat. Conurile de terminație sunt confecționate din poliamidă dură ce asigură protecția motorului, putând fi înlocuite în caz de spargere. Oglinda motor suportă greutatea motorului și asigură distribuția puterii motorului. Vâslele permit deplasarea bărcii în cazul în care nu este folosit motorul. Sistemul de fixare permite transmiterea mișcărilor vâslei, asigurând o viteză acceptabilă a bărcii în apă.

Dacă nu v-a plictisit lunga descriere tehnică și sunteți oarecum cunoscători de ambarcațiuni, puteți să vă convingeți singuri de dotările unei bărci pneumatice marca Kingfisher, citind pe diferite forumuri părerile posesorilor. Vă mai spunem doar că în portofoliul lor de produse se află bărci pneumatice, RIB-uri (Rigid Inflatable Boats), veste de salvare și ambarcațiuni de agrement, ca de exemplu banana sau canapeaua gonflabilă.

Autor: Oana Vasiliu

Sursa foto: adevarul.ro

Publicat in: iulie 2012
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement