Forțele Navale Române, în premieră la Romaero 2013! (foto)

Home « Producatori « Romania

Premieră la Salon Nautic International Bucuresti! Forțele Navale Române au fost prezente la Romaero, în cadrul expoziției de ambarcațiuni și produse din domeniul nautic! O prezență admirabilă, care a oferit întregului eveniment o imagine impunătoare, demnă de respect! În jur de 10 reprezentați ale Forțelor Navale Române au comunicat cu vizitatorii expoziției, dând informații despre cursurile lor și noile proiecte care urmează să se desfășoare în 2013!

Ne aflăm în cea de-a 5-a ediție a Salonului Nautic Internațional București, iar expozanții sunt unul și unul! Printre nume mari de companii producătoare și dealieri de ambarcațiuni, s-au făcut remarcați și reprezentații Forțelor Navale Române, care au avut propriul stand în cadrul expoziției. Scopul: informarea și prezentarea ofertelor privind lucrările subacvatce și noile hărți de navigație.

Respect și atitudine impunătoare

Drepți, politicoși și îmbrăcați în uniforme impunătoare, marinarii militari au ridicat nivelul de calitate al expoziției cu ajutorul atitudinii impunătoare, demnă de respect! Vizibil impresionați, marea majoritate a vizitatorilor nu au pierdut ocazia să vorbească măcar cu unul dintre reprezentați! Bineînțeles, nici noi! Ce am putut afla?

În 2013, avem noi echipamente de scufundare, machete de nave și cursuri de calificare specializate! Centrul de Scafandri, care aparține Forțelor Navale Române, oferă și în 2013 cursuri specializate de inițiere, calificare și perfecționare în scufundări. În funcție de nivelul pe care îl alegi, cursurile durează trei, opt sau 14 săptămâni! De asemenea, Academia Navală se mândrește cu o nouă ofertă educațională pentru cei care vor să studieze și să-și construiască o carieră în domeniul maritim. Pe lângă aceasta, veți putea afla detalii privind înscrierea și șansele unei cariere la Școala de Maeștri sau Școala de Aplicație a Forțelor Navale Române. Informații extrem de prețioase pentru toți cei care visează să ajungă unul dintre mândriile României, din domeniul maritim.

Servicii, echipamente și lucrări subacvatice

Reprezentanții Forțelor Navale Române prezintă vizitatorilor și produsele, echipamentele și serviciile pe care le oferă! Printre cele care au atras atenția vizitatorilor au fost, nu doar cursurile de scufundare și programul școlar al șoclilor, ci și catalogul cu hărțile care se editează Direcţia Hidrografică Maritimă și prețurile lor. De asemenea, Direcţia Hidrografică Maritimă prezintă publicații maritime, editate de Muzeul Marinei Române și oferta educațională a învățământului militar de marină.

Așadar, indiferent dacă vrei să devii student la marină sau ești doar în căutarea unui sistem de navigație profesionist, dă o raită la Salon Nautic Internațional București! Merită doar pentru simplul fapt să poți lua contact față în față cu personalități din Forțele Navale Române, aflate la Salon Nautic Internațional București!

Gina Rotaru

Publicat in: martie 2013
Inapoi la categoria «« Producatori

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement