Cirus Boat, specialiștii români în construcții navale

Home « Producatori « Romania

Credeați că pe piața românească producătoare de ambarcațiuni nu există competitori? Dacă da, v-ați înșelat! Chiar dacă companiile internaționale producătoare de ambarcațiuni sunt mult mai cunoscute și mediatizate, România se bucură într-o aproape aceeași măsură de un număr mare de firme producătoare de ambarcațiuni. Acum depinde doar de care preferi. Ambarcațiuni de agrement, de pescuit, yachturi, catamarane sau ambarcațiuni de viteză! Chiar dacă acum îți trec prin multe o mulțime de firme internaționale, noi ne oprim la una românescă, care activează pe piața producătoare de ambarcațiuni din țară de mai bine de 18 ani. Timp în care s-a specializat pe producția și comercializarea ambarcațiunilor de agrement.

Pe scurt, compania românească producătoare de ambarcațiuni Cirus Boats (SC Cirus Plast), care are sediul în Constanța. O companie specializată pe construcții navale, în special pe nave de agrement, care se află pe lista ANR și care a impementat, din 2007, sistemul de urmărire al calității ISO 9001.

Agrement, fibră de sticlă sau oțel, la comandă

Chiar dacă este specializată pe construcția ambarcațiunilor de agrement, Cirus Boats realizează la comanda clienților și ambarcațiuni din fibră de sticlă sau din oțel. Mai mult, construcțiile nu se opresc la nivelul clienților individuali, ci se realizează la nivel industrial, pentru firme comerciale care activează în domeniul nautic. Tocmai de aceea, numărul clienților se numără cu sutele...

Și, cum de la construcții la reparații este doar un pas, compania are grijă și de acest aspect și oferă, de asemenea servicii de calitate în reparația ambarcațiunilor de salvare din aluminiu, din fibră de sticlă sau oțel. Materialele folosite în construcția de ambarcațiuni de agrement marca Cirus Boats sunt produse în vestul Europei, fiind de cea mai înaltă calitate. Ambarcațiunile sunt verificate în detaliu înainte de a ajunge în posesia clientului, ele fiind întotdeauna însoțite de certificate de garanție de 2 ani!

Portofoliu de ambarcațiuni

Yachturi cu vele, bărci de pescuit, hidrobiciclete, mini croaziere, șalupe și ambarcațiuni de agrement. Într-un cuvânt: TOT ce ai nevoie pentru adrenalină sau plimbări relaxante pe mare sau în delta Dunării. Iar prețurile nu sunt atât de mari cum te-ai fi așteptat. Prețurile pornesc de la 520 de euro și pot depăși 2200 de euro, în funcție de ambarcațiune și facilitățile pe care aceasta ți le oferă! Mai exact, la 552 de euro îți poți achiziționa o barcă ușoară de pescuit, cu vele din aluminiu, care poate transporta patru persoane, având un motor cizmă lungă cu un maximum de 5 CP.

La 900 de euro o găsești pe DOBLO 50, o ambarcațiune folosită cel mai adesea pentru parcuri de agrement. O hidrobicicletă pentru 4 persoane costă 900 de euro, iar o șalupă ajunge la 2200 de euro fără TVA, ea fiind utilată cu canapea și scaune din imitație de piele, mochetă, parbriz policarbonat și poate transporta cinci persoane. Iar lista poate continua cu ambarcațiuni precum yachturi cu vele și mini croaziere cu prețuri de 8.500 de euro, respectiv 15.000 de euro.

Așadar, dacă ești în căutarea unei bărci de pescuit, a unei șalupe sau unui velier, aruncă o privire în portofoliul cu produse al companiei. S-ar putea să te îndrăgostești pe loc de unul dintre modelele de ambarcațiuni românești vintage sau recent realizate...

Gina Rotaru

Foto: barci-ambarcatiuni.ro

Publicat in: octombrie 2012
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement