Blade Boats sau ambarcațiuni românești la comandă

Home « Producatori « Romania

Ambarcațiuni sportive, de viteză, de agrement și yachturi luxoase. Nu, nu vorbesc depre vreo firmă producătoare de ambarcațiuni din străinătate, ci despre una românească cu lipici la Europa! România deține câteva firme constructoare de ambarcațiuni importante, care sunt apreciate chiar și în industriile navale din țările europene. Așadar, gândește-te de două ori înainte de a cumpăra o ambarcațiune de orice tip. Calitatea ambarcațiunilor românești este la nivel înalt, chiar dacă promovarea acestora nu este la fel de intensă ca a firmelor producătoare de peste hotare.

Încă reticent? Ne-am gândit noi! Astfel că ți-am pregătit câteva informații importante despre firma românească producătoare de ambarcațiuni Blade, care își atrage în fiecare an clienții prin produse noi, modernizate și oferte care mai de care mai tentante. Iar clienții nu se opresc doar la români, ci cei mai mulți potențiali cumpărători vin de peste hotare.

Blade Boats – de la A la Z

Fabrica de ambarcațiuni Blade a apărut la sfârșitul anului 2005, ca parte a companiei Romned Port Operator S.A și își desfășoară activitatea în Portul Constanța. Este formată aproape în întregime de echipe de oameni tineri, dinamici, care s-au dedicat trup și suflet acestei meserii, din pasiune pentru ambarcațiuni. O pasiune care s-a transformat cu timpul într-un brand și o afacere profitabilă, Blade Boats începând să se facă cunoscută nu atât prin varietatea de modele, cât pentru calitatea oferită la standarde înalte. Ținta a fost intrarea cu succes și pe piața internațională. Și au reușit!

De-a lungul vremii, compania s-a adaptat la cerințele pieței românești de ambarcațiuni, implementând totodată soluțiile deja testate ale partenerilor săi internaționali. Astfel, au reușit să îmbine cerințele și calitatea lucrului românesc cu ideile noi în tehnologii și producție a specialiștilor de peste hotare. O idee ambițioasă, care a prins la public, compania fiind acum în plină dezvoltare pe plan internațional. Visează să devină „un jucător important” pe piața ambarcațiunilor internaționale.

Ambarcațiuni Blade

La ora actuală, compania românească producătoare de ambarcațiuni Blade are în portofoliul său o serie largă de ambarcațiuni. În cadrul fabricii se produc la comandă ambarcațiuni sportive și de agrement, cuprinse între 3.5 și 16 metri, ambarcațiuni de pescuit și chiar yachturi de mici și mari dimeniuni. Compania poate produce la comandă și ambarcațiuni care să se plieze pe stilul viitorului proprietar. Toate aceste tipuri și categorii de ambarcațiuni se găsesc în 36 de modele diferite: deschise, cu cabina, RIB-uri, catamarane, etc.

Iar compania are grijă să le prezinte pe toate într-un cadru destul de larg pe site-ul lor oficial: Blade.ro. Ca un exemplu, vă putem prezenta un catamaran de dimeniuni mici, dedicat pescuitului sportiv. Catamaranul este construit în totalitate din poliesteri armați cu fibră de sticlă (PAFS), dublu corp+structură de rezistență. Oferă stabilitate sporită, se manevrează cu ușurință și nu are nevoie de o forță puternică din partea motorului, în comparație cu celelalte din categoria ei.

Printre ambarcațiunile prezentate de Blade se numără și B530 Race (Ambarcațiune de curse, gonflabilă, construcție catamaran destinată doritorilor de senzații "tari" și agrement) , BCAT 650 Hydro foil system (catamaran cu un system inovator, unic) și multe altele. Așadar, dacă aveți de gând să achiziționați o ambarcațiune de orice fel, dați o raită mai întâi pe la companiile românești! Merită atât pentru calitate, cât și pentru siguranța oferită!

Gina Rotaru

Publicat in: octombrie 2012
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement