Ambarcațiuni made in România, by Spat

Home « Producatori « Romania

Calitate românească la prețuri mici? Probabil vi se pare o adevărată nebunie! Nu de alta, dar pe mai toate etichetele produselor comercializate la noi în țară găsim celebra frază „Made în China”. A devenit dificil să găsim o companie producătoare românească, care să ne ofere calitate și prețuri rezonabile. Dar, să nu credeți că nu există! Marea majoritate dintre companiile românești producătoare de ambarcațiuni nu sunt promovate la meritul lor. Motiv pentru care, noi ne-am interesat și am descoprit o serie de astfel de companii specializate în construcția ambarcațiunilor de calitate. Că doar cu asta ne ocupăm, nu?

Iar astăzi ne-am oprit la ambarcațiuni de agrement și serviciu. După o căutare destul de amănunțită, i-am descoperit pe cei de la Spat.ro. Mai degrabă o echipă decât o companie, care inspiră încredere doar după o privire aruncată la portofoliu și categoria „Clienți”. Care, pe lână faptul că sunt mulți, nu sunt deloc de ignorat.

Specializare de peste 21 de ani

Compania Spat își desfășoară activitatea în Galați. Deține trei hale acoperite și mai multe spații de depozitare, unde se pot admira ambarcațiuni în plină dezvoltare. De asemenea, firma este dotată cu un service modern pentru pentru motoare și transmisii navale, având acces la o bază nautică cu toate facilitățile necesare pentru ambarcațiunii de acest gen. Spat.ro și-a început activitatea în urmă cu 21 de ani, construind ambarcațiuni de pescuit și de agrement!

Cu timpul, compania și echipa ei s-au dezvoltat rapid, reușind la ora actuală că proiecteze și să construiască noi modele de ambarcațiuni din domeniul navelor tehnice, precum pilotine, nave de patrulare, nave hidrografice și nave de pasageri. Și nu doar atât! Din 2005, Spat a implementat sistemul ISO 9001:2000, cu ajutorul căruia specialiștii în domeniu pot aborda orice problemă de monitorizare sau echipare navală apărută. Probleme precum cele de climatizare, echipamente de radionavigatie sau cele de diesel-generatoare.

Ambarcațiuni „la cheie”

Compania românească producătoare de ambarcațiuni Spat asigură clienților proiectarea, construcția și armarea completă a ambarcațiunilor. Fiecare angajat are specializarea lui în cadrul companiei, pentru ca toate ambarcațiunile să le fie înmânate proprietarilor „la cheie”, cum se spune în domeniul imobiliar. Mai mult, colectivul se ocupă și de instruirea beneficiarilor, iar activitatea de proiectare a modelelor noi este girată de SDG Galați, o autoritate puternică din domeniul construcțiilor navale. La ora actuală, Spat se ocupă de proiectarea, construcția și comercializarea unei game largi de ambarcațiuni, pornind de la hidrobiciclete, hidrobuze, șalupe de serviciu și ajungând șalupe de lux și nave de pasageri.

Prețuri la vedere

Nu trebuie să te duci până în Galați pentru a-ți alege o ambarcațiune Spat. Modelele le poți vedea pe internet, unde compania a evidențiat fiecare caracteristică a ambarcațiunii și prețul acesteia. Astfel căutările și alegerea modelului în funcție de calificări și buget nu sunt deloc dificile. Iar abia după ce te-ai hotărât la una (sau mai multe) dintre modele, te poți duce să o testezi pe propria piele. Este o metodă eficientă și rapidă de a-ți achiziționa ambarcațiunea dorită. Mai ales dacă speri, ca marea majoritate a pasionaților de ambarcațiuni, la titulatura de „made in Romania”. Așadar, aruncă o privire la oferte și spor la shopping de calitate!

Gina Rotaru

Foto: Spat.ro

Publicat in: octombrie 2012
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement