Țuică de colecție în sticle handmade

Home « Producatori « Romania

 

Carnavalul Nautica Magazine continuă cu zeci de premii! Participanții concursurilor noastre se pot bucura de produse de calitate, oferite de partenerii noștri, printre care se regăsește și producătorul de rachiuri naturale de fructe: Țuica de prune!

 

 

O companie dedicată iubitorilor de băuturilor tradiționale românești, îmbuteliate în sticle handmade. Site-ul lor (www.tuicadeprune.ro) oferă o gamă largă de produse, cu design unicat, realizat 100% manual. Sticlele sunt comercializate în forme unice, pentru a exprima ideea de lux și calitate, fiind umplute cu distilate representative precum: Rameros, țuică de prune de colecție, rachiu de vișine, rachiu de pere William's. Băuturi realizate după rețete tradiționale, produse în instalații de tip Charente, care permit o dublă distilare.

Name

Așadar... Vrei o sticlă personalizată sau un cadou business? Site-ul www.tuicadeprune.ro îți oferă soluția! Aici îți poți împlini așteptările de cunoscător al tradiției populare, de căutator al Cadourilor luxoase și rafinate, și a bucuriei de a degusta băuturi de colecție. Poți găsi un produs promoțional din sticlă, o sticlă cu mesaj în interior, una cu numele companiei tale, în culorile personale sau sticle cu logo-ul companiei imprimat.

De asemenea, veți găsi sticle aniversare cu cifre, sticle pentru nunți, cu numele mirilor imprimat, și multe alte minunății de personalizare. Tot ce trebuie să faci este să vii cu ideea, iar compania te ajută să o pui în practică. Și, pentru că tot se apropie St. Valentin, poți opta pentru sticle personalizate cu chipul sau numele iubitului/iubitei tale, umplute cu țuică și rachiuri. Alege un distilat de colecție și mergi pe varianta „mesaj într-o sticlă”, pentru a spune „Te iubesc!”. 

Publicat in: februarie 2013
Etichete pentru acest articol: concurs nautic, sticle de vin, vinuri de colectie
Inapoi la categoria «« Producatori

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement