Roman Abramovici, cu Eclipse spre Caraibe

Home « Producatori « Inedit

Călătorie de sute de mii de euro! Roman Abramovici și-a lansat celebrul yacht Eclipse pe apă, pentru prima oară în 2013! Magnatul rus a pornit într-o călătorie pe mare spre insula exotică St. Barts, din Marea Caiaibelor! Este perioada în care vedetele hollywoodiene și miliardarii lumii se strâng pe celebra insulă, de jur împrejurul acesteia creându-se o adevărată expoziție de ambarcațiuni luxoase. O lumea a luxului, în care au acces doar cei mai pretențioși milionari.

Vacanța în St. Barts a devenit deja o tradiție printre bogătașii lumii. Iar Roman Abramovich nu face excepție de la regulă, mai ales că deține cel mai mare și luxos yacht din lume – Eclipse. În ultimele săptămâni și-au petrecut vacanțele pe exotica insulă cele mai importante vedete de la Hollywood, precum Simon Cowell, Kate Moss, P. Diddy, Denzel Washington, Naomi Watts, Ellen DeGeneres, Channing Tatum and Ryan Seacrest. Iar acum a venit rândul magnaților să se întreacă în dimensiunea yachturilor de lux...

Yachturi de milioane de euro

Peste 30 de yachturi au acostat pe Insula St. Berts, spun oficialitățile, iar 17 dintre ele sunt din categoria superyachturilor de peste 61 de metri lungime. Printre deținătorii acestor yachturi gigant s-au regăsit Jerry Jones, proprietarul clubului de fotbal Dallas Cowboys, la bordul unui yacht Nirvana de 300 milioane dolari, având 88 metri lungime, mogulul Paul Allen de la Microsoft, la bordul yachtului Tatoosh, de 160 milioane dolari, având 83 metri lungime.

Nu au lipsit Elena Ambrosiadou, aflată la bordul unui yacht Maltese Falcon de 120 milioane dolari, cu 88 metri lungime, magnatul afacerist Ron Perelman cu yachtul C2, de 120 milioane dolari. Însă, niciunul nu poate concura cu regele de necontestat al Sf. Bart – oligarhul rus Roman Abramovici, care a sosit cu un yacht de peste 480 milioane de dolari.

Elipse – 800 milioane de dolari

Un lux incontestabil, cu care a reușit să se claseze pe primul loc în lumea proprietarilor de yachturi. Abramovici navigează pentru prima oară anul acesta cu yachtul său de peste 169 de meri lungime, un gigant al lumii. Acesta a venit pe insula St.Berts, unde are o reședință, pentru a-și petrece vacanța alături de iubita sa Dasha Zhukova, care este însărcinată, aceștia beneficiind de transfer cu elicopterul personal, între yacht și mosia sa. Eclipse, care a costat 480 milioane dolari, dispune de placare cu armura, un sistem de apărare antirachetă, submarin privat, scut de fotografiere anti-paparazzi, discotecă, un cinematograf privat, două bazine de înot și două piste de elicopter. Elipsei poate are un echipaj de 80 și poate găzdui 62 de oaspeți.

Gina Rotaru

Foto: www.justluxe.com

Publicat in: ianuarie 2013
Etichete pentru acest articol: ambarcatiuni, Eclipse, yacht Abramovici, yachturi, yachturi luxoase
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement