RM 1260, o croazieră de familie (foto)

Home « Producatori « Inedit

Mini croazierele sunt la modă, mai ales pe terenul de joacă al yachturilor precum RM 1260. A intrat pe piață cu bătaie lungă și a reușit să convingă juriul cu versatilitatea sa și o gamă de opțiuni în diferite modele. Dacă aspectul său nu v-a făcut să spuneți „wow” la prima vedere, cu siguranță o va face după un mic test pe mare. Asta pentru că, în timpul evaluării, specialiștii au descoperit performanțe impecabile de navigare.

De peste 20 de ani, RM ne-a oferit ambarcațiuni originale, eficiente și elegante. Evoluția companiei de yachturi în privința designului și proiectării s-a realizat și datorită arhitectului Marc Lombard, care a îmbinat o structură fină cu motoare tari, menite să satisfacă cererile exigente ale pieței. Compania a lansat în ultimii ani croaziere de mici dimensiuni, cu vele puternice, dar elegante și ușor de manegrat. Motivul: dorința de a acapara o piață cât mai largă, care să îmbină iubitorii de veliere cu iubitorii vacanțelor de croaziere. Și din dorința de perfomanță, compania a ajuns să creeze o bijuterie a mării: croaziera RM 1260, o croazeieră de familie de 40 de metri lungime.

O nouă provocare

Ambarcațiunea oferă o navigație de înaltă performanță este proiectată cu un design elegant și funcțional, care oferă optimizarea tuturor caracteristicilor tehnice a bărcii. Yachtul 1260 RM este destinat provocării și chiar provoacă piața de ambarcațiuni. Nu o spunem noi: cifrele vorbesc, iar schițele sunt superbe. Manevrarea ambarcațiunii se poate face în condiții de siguranță, oferind totodată o mulțime de spațiu și confort întrucât beneficiază de lățime pe punțile secundare și plăci de mobilier pliante. Interiorul este luminos, funcțional, iar bordul are un aspect estetic plăcut.

Printre caracteristicile principale se regăsesc volumul de funcționalitate (o mulțime de dulapuri și vestiare), linii moderne contemporane pure, culori calde( nuanțe de alb, bej și ciocolată), este bine echilibrat din punct de vedere estetic și oferă o stabilitate uimitoare la viteze mari. Tachelajul este elegant, bine echilibrat, perfomanța este perfectă în raport cu greutatea și dimensiunea plantofmei. Structura este din oțel galvanizat, învelișul din placaj este rigid și ecologic, iar interioarele sunt structurate și compartimentate cu ajutorul unor pereți laminați.

Caracteristici: 

Lungimea corpului 11.99 m
Lungime platformei: 11,68 m
Beam: 4,35 m
Chila: 1,95 m
Pescajul: (bi-șofran) 2,25 m
Rezervorul de apă - 400 L
Rezervorul de combustibil - 130 L

Gina R.

Foto: www.rm-yachts.com

Publicat in: iulie 2013
Etichete pentru acest articol: croaziera, iachturi noi, lansari iachturi, RM 1260, yacht croaziera
Inapoi la categoria «« Producatori

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement