Proprietari de superyachturi (foto)

Home « Producatori « Inedit

2012 a fost anul superyachturilor de lux! Lansările s-au ținut lanț, iar eleganța și designul au tăiat respirația pasionaților de ambarcațiuni! Cine se află în spatele construcțiilor și care sunt sunt norocoșii posesori ai superyachturilor lumii? Cei de la superyacht.com au reușit să intre în „casele” unora dintre ei, pentru a le descoperi motto-ul spre cheia succesului. O cheie care deschide porțile spre o pasiune nemărginită pentru lux și navigație!

Ei sunt oamenii care au schimbat noțiunea de lux în navigație, reușind să se facă remarcați în 2012 cu ajutorul unor superyachturi râvnite de toți pasionații de ambarcațiunii. Superyachturi personalizate după o anumită gândire și proiectate printr-o strategie iscusită, obținută cu ajutorul unei echipe întregi.

Giorgio Armani la bordul superyachtului Main
„Când sunt la bord, uit de toate angajamentele de serviciu. Navigația mă ajută să îmi reîncarc bateriile și să revin fericit la Milano” - Giorgio Armani, despre viața lui superyachtul Codecasa Maìn, de 65 metri lungime.

Diamonds are Forever
„Nu e vorba de a te întrece pe tine însuți! Este dorința de a face ceva cu adevărat spectculos” - John Staluppi, proprietarul superyachtului Benetti Diamonds are Forever, de 61 metri lungime.

Arianna
„Există un sentiment de mândrie acociat cu imaginea materializării viziunii tale. Vreau să împărtășesc experiența oferită de Arianna și cu alte persoane” - Proprietarul superyachtului Delta Arianna, de 50 metri lungime.

Lady Kathryn V
„Lady Kathryn V este deja un loc plin de amintiri minunate, dar utilizarea ei în regim de caritate a fost dorința noastră încă de la început! Am simțit că dăm ceva înapoi pentru măreția vasului” - proprietarii superyachturilor Lürssen Lady Kathryn V, de 61 de metri.

Numptia
„Companiile de yachturi crează modele noi, pornind de al versiunea anterioară. Nu este o realizare sau o împlinire pentru proprietar, care dorește crearea unui model unic și personalizat. Eu am vrut unul așa! Iar cei patru ani de planificare în detaliu, alături de echipa mea, a meritat!” - proprietarul superyachtului Rossinavi Numptia, de 70 de metri.

Quinta Essentia
„Să vezi pământul de pe apă este o experiență unică, un mod complet diferit de a călători în lume” - fiica proprietarului superyachtului Heesen Quinta Essentia, de 55 de metri.

CHE
„Sunt curios despre lucrurile din întreaga lume și din toate oceanele. Am dorit să le vizitez pe toate, într-un mod confortabil - Erik Verbeeck, proprietarul catamaranului Sunreef , de 34 metri lungime, care pregătește o croazieră în jurul lumii.

E & E
„Dacă aș vinte ambele mele ambarcațiuni mâine, mi-aș construi imediat altele. Ador porcesul de proiectare și construcție de la început până la sfârșit!” - proprietarul superyachtului Cizgi Yacht, de 42 metri lungime.

Hemisphere
„Primul gând când mi-am văzut yachtul construit a fost: Dumnezeul meu! Ce-am făcut!” - proprietarul catamaranului Pendennis Hemishpere, de 44 metri lungime.

Told U So
„Am vrut ca oaspeții să se simtă ca la ei acasă! Vreau oaspeții noștri să se simtă ca și cum acestea sunt acasă. Told U So nu este yachtul meu, ci al nostru, a tuturor” - Kirk Lazarus, proprietarul Benetti Told U So, de 45 de metri lungime, care navighează în regim de charter în Molori.

Gina Rotaru

Foto: www.superyachtworld.com

Publicat in: decembrie 2012
Etichete pentru acest articol: motor yacht, super yacht, yacht, yacht design
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement