Proiecte pentru yachturile viitorului (foto)

Home « Producatori « Inedit

 

Cum ne imaginăm yachturile de mâine? Mai mari, mai iuți, mai puternice, mai elaborate... Și bineînțeles să fim și noi proprietarii unuia dintre modele... Cererea pe piața producătoare a modelelor exclusiviste începe să crească, mai ales în Asia, iar clienții au pretenții tot mai exigente, ce constau în modele inovatoare, elegante, perfect dotate și foarte sigure.

 

Iar majoritatea proiectanților se chinuie să spargă tiparele pentru a le face pe plac. Cum vor arăta yachturile viitrorului? Câteva companii gigant, producătoare de yachturi, sunt în căutarea unor factori „WOW” care să atragă privirile întregii clase pasionațe de yachting din lume. Iar pentru asta, multe dintre ele se bat în proiecte care mai de care mai SF, am spune noi. Ei, însă, cred cu tărie că acestea vor fi lansate pe piață în viitorul apropiat!

Proiecte viitoare

Proiectele Bermuda și Ankida - Pentru finele lui 2013 sunt anticipate lansările a două mari proiecte: o goeletă de 75 de metri – Bermuda – de la Sparkman & Stephens și Ankida de 73 de metri de la Lila-Lou, ambele mai mari decât celebra ambarcațiune HMS Victory.

Conceptul Virgin Oceanic - Și ambarcațiunile sumersibile cu motor devin tot ma populare, iar dezvoltarea privind design-ul și perfomanțele sunt de interes înalt. Trendul a început odată cu lansarea Marion Hyper-Sub capabil să atingă 40 noduri cu noua tehnologie hibrid, completat cu un design dur și posibilitatea de a naviga la o adâncime de o adâncime de 250 metri.

La ora actuală, ambarcațiunea este lider pe nișă, însă un proiect nou vine tare din spate. Super-yachtul sumersibil Virgin Oceanic este în plină dezvoltare, iar producătorii lui susțin că acesta ar fi capabil să se scufunde la o adâncime de aproximativ 11.278 de metri.

Conceptul Soliliquy 58m - Flexibilitatea este încă un element-cheiepentru cei mai mulți clienți care caută super-yachturi pentru excursii private sau de grup. Acest lucru este demonstrat de Soliliquy de 58 metru - un concept pe bază elergiei solară, eoliană și hibrid de la Solar Sailor Holdings - care are un spațiu complet adaptabil în funcție de cerințele clienților, cu funcționalitate pe punțile exterioare. Punți care sunt gestionate prin intermediul unui computer de bord.

Gina R.

Foto: lux27.com

Publicat in: iunie 2013
Etichete pentru acest articol: superyacht, yach de lux, yacht, yachturi, yachturile viitorului
Inapoi la categoria «« Producatori

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement