Primul club de noapte subacvatic (video)

Home « Producatori « Inedit

După un oraș subacvatic și un bar submarin, a venit rândul unui club de noapte să răsară printre alge! Nu glumim, ci primul club de noapte subacvatic din lume este pe cale să apară! Cum va funcționa și în ce va consta distracția nocturnă pe fundul apelor? Greu de închipuit! Cu toate acestea, proiectanții ne-o ilustrează cum nu se poate mai bine în imagini. Nu de alta, dar proiectul „a ieșit” la suprafață dintr-o greșeală!

Dintre toate locurile destinate socializării, cu siguranță mediul subacvatic este ultimul care îți poate trece prin minte. Este dificil și așa să poți auzi și vedea cu claritate în cluburile gălăgioase de noapte. Iar dacă ești sub apă, lucrurile se complică... irespirabil. Cum au rezolvat problema? Pregătiți-vă de distracție!

De la ceasuri subacvatice, la party subacvatic

Echipa companiei de marketing Thinkmodo, din New York City, a fost implicată în crearea barului subacvatic și de promovarea acestuia prin campanii publicitare prin spoturi tv. Clubul a fost lansat în luna august a anului 2012, lansarea atrăgând mii de curioși. Creat ca marketing viral pentru noile ceasuri subacvatice Technomarine, întregul proiect a fost filmat într-o unitate de antrenament militar cu scafandri din marina militară, la patru metri adâncime în apă. Scopul: promovarea ceasurilor subacvatice. Rezultatul: un nou concept de senzație, care a prins de minune la public!

Sea Trek = respirație subacvatică

În clip s-au folosit căști de respirație, ele dovedindu-se a fi principalele atracții în marketingul viral și comercial. Căști numite: Sea Trek. Ele sunt ele piesa principală al întregului concept! - sistemul din casca Sea Trek este disponibil în comerț, așa că, cel mai probabil, clubul de noapte subacvatic nu este un concept nerealizabil! Asta pentru că respirația sub apă, e asigurată! Iar clubul de noapte subacvatic ar putea fi inaugurat în doar câteva... săptămâni!

Scopul Sea Systems este dezvoltarea căștii Sea Trek. Un produs care ar permite practic oricui să poată explora, într-un mod confortabil, senzația de respirație subacvatică, indiferent de experiența de a înota sau abilitățile psihice. E o invenție user-frendly, un clopot de scufundare modernizat care poate oferi experiențe subacvatice unice, putând fi folosită într-o multitudine de moduri: de la plimbări subacvatice, până la distracții nocturne subacvatice.

Gina Rotaru

Foto: www.gizmag.com

Publicat in: octombrie 2012
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement