Jucării exclusive pentru proprietarii de yacht

Home « Producatori « Inedit

Yachturi de lux, croaziere cu all inclusive și jucării marine pentru adrenalină? Zis și făcut! Compania „Tenders and Toys dă startul la distracție pe mare cu un nou proiect de anvergură. Iubitori ai sporturilor acvatice, vara aceasta vă așteaptă distracții pe mare cu jucării nautice! Nu oricum, ci în cadrul unui proiect tentant, în care jucăriile marine stau la discreția proprietarilor de yachturi de lux! Curios despre ce este vorba? Ai și de ce...

Nu trebuie să le închiriezi de la vreun centru de pe plajă, nu trebuie să ceri voie pentru o anume jucărie marină, ci doar să alegi ce-ți place de pe propriul yacht. Un pic nedumerit? Stai să vezi marea surpriză. Celebra companie a scos spre vânzare și închiriere yachturi de lux și mini croaziere pentru familie, pe care se găsesc spații amenajate special pentru jucării nautice! Astfel, în timpul escapadei relaxante pe mare, te poți mobiliza rapid, fără nevoia unui ajutor specializat, pentru o tură cu skijet-ul, mini submarinul sau cu furtunul cu presiune de apă.

Intimitate, relaxare și adrenalină

Dacă, însă, nu ai testat niciodată un sport nautic sau o jucărie subacvatică sau de viteză, compania „Tenders and Toys“ are grijă să fii foarte bine îndrumat și atent supravegheat de un specialist. Dar, pe lângă închirierea jucăriilor, poți opta și pentru o întreagă echipă pentru suport tehnic și formare completă.

Astfel, dacă dorești o plimbare cu submarinul, poți cere un pilot experimentat pentru siguranța și confortul proprii. Dacă îți dorești o plimbare cu furtunul sau cu skijet-ul, vei primi un coechipier de joacă, menit să îți arate cum se manevrează jucăriile și cum te poți distra la maximum fără pericole.

Sună tentant, nu-i așa? Iar partea cea mai frumoasă vine abia acum! În timp ce tu te distrezi cu jucăriile de pe ambarcațiune, familia ta te poate privi relaxantă, în timp ce se bucură de o ședință de bronzat de pe croazieră. Sau, dacă și lor le place adrenalina, ți se poate alătura pentru o și mai mare distracție nautică. Mai frumos de atât, nici că se poate!

Opțiuni și facilități unice

Josh Richardson, fondatorul companiei „Tenders and Toys“, se arată încântat de proiectul lansat. I s-a părut de la început o idee bună, iar acum se dovedește a fi și una profitabilă! Mulți proprietari de yachturi au început să se arate tentați de idee, unii dintre ei apelând deja la această facilitate.

„Simțim o creștere a vânzărilor în companie, lucru ce se datorează clar noului proiect! Mulți proprietari  și-au exprimat dorința de a testa jucăriile înainte de achiziționare. În plus, avem manageri de yachturi fascinați de această idee. Unul dintre cele mai apreciate yachturi de acest tip se vinde cu 2,5 milioane de euro.

Nici nu-i de mirare că toți clienții doresc să testeze și să experimenteze fiecare jucărie marină înainte de a o achiziționa. Noi îi sfătuim ce jucării marine să-și achiziționeze, în funcție de preferințele fiecăruia. Ce am lansat eu pe piață este o opțiune și o facilitate unică pentru viitorii proprietari de yachturi sau mini croaziere de lux“, a spus directorul „Tenders and Toys“

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: superyachttimes.com

Publicat in: iulie 2012
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement