Superyachtul Tiger Shark a fost finalizat în China

Home « Producatori « Ghid

Qingdao Huaao Marine Manufacturing Co, Ltd. (Huaao) a finalizat recent superyachtul Tiger Shark de 50 de metri. Ambrcațiunea a fost observată de presa internațională la punctul de plecare Olimpic Sailing Center, din Qingdao. Tiger Shark este una dintre cele mai mari realizări ale șantierului naval Qingdao Huaao, proiectul abmarcațiunii fiind nu doar unul extrem de ambițios, ci și unic prin structură, capacitate și materialele utilizate. 

 

Are coca din oțel cu suprastructura din aluminiu, fiind construit pentru a atinge standardele de calitate ale liderului mondial de servicii profesionale de testare: Bureau Veritas. Tiger Shark are o lățime de 9,5 metri și un pescaj de 2,6 metri, iar puterea îi este asigurată de două motoare Caterpillar diesel, a câte 1.600 CP Caterpillar fiecare. Acestea oferă yachtului o viteză maximă de croazieră de 15 noduri și o gamă de 6.000 de mile marine. Vorbim despre o ambarcațiune de foarte mari dimensiuni, care intră în categoria „motor yacht” de viteză. Este pimul super-yacht de 50 metri din Asia, de cea mai bună calitate și cel mai bun preț de producător!

Specialiști în yachturi din aliaj de aluminiu

Superyachtul Tiger Shark a fost recent scost spre vânzare de compania producătoare, iar prețul lui este de aproximativ 160.000 de dolari. Compania Qingdao Huaao Marine Manufacturing Co, Ltd a fost înființată în anul 2008. Este o întreprindere cuprinzătoare și orientată spre tehnologia care integrează proiectarea, cercetarea și dezvoltarea, producția, vânzările și serviciile post-vânzare. Este prima companie din Asia care produce yachturi din aliaj de aluminiu, cu tehnologii profesionale.

Pentru construcția ambarcațiunilor, compania folosește ca material principal aliajul din aluminiu-magneziu, de înaltă rezistență. Material care se regăsește în standardul internațional de calitate pentru producția de yachturi, în principal pentru producția de yachturi de lux de peste 33 de metri lungime. Designul yachturilor create de Qingdao Huaao Marine Manufacturing Co, Ltd este realizat de celebra companie Huaao Research & Development Center.

Gina R.

Foto: Huaao Marine / http://arabic.alibaba.com

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: motor yacht, super yacht, yacht, yacht design
Inapoi la categoria «« Producatori

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement