Exclusivismul croazierelor de lux (foto)

Home « Producatori « Ghid

Vacanță la bordul unei croaziere de lux? Cine nu visează la o astfel de escapadă... Iar dacă ambarcațiunea este cunoscută ca fiind printre cele mai exclusiviste în ceea ce privește facilitățile oferite pasagerilor, atunci chiar merită testată! Bineînțeles, asta dacă îți permite buzunarul... Dacă nu, te poți îndeletnici alături de noi cu câteva informații și imagini despre ce oferă și cum arată croazierele de lux, ajunse vedete în 2012.

Căci, vorba aceea, nu se știe niciodată când îți poate surâde norocul și vei putea simți pe propria piele experiența luxului pe mare... Așadar, ți-am pregătit 10 nave de croazieră, de care bogătașii lumii nu se mai satură să le tot testeze. Nu atât pentru priveliște, cât pentru răsfățul primit...

10. Silver Sea Cruise (Croaziera de Argint)

Vasul de linie Croaziera de Argint și-a stabilit cu succes o nișă, reușind să îmbine eleganța casual cu experiențe culinare rafinate, oferite de preparatele din bucătăria celor mai luxoase restaurante ale lumii: Relais Chateaux. Șampaniile și vinurile fine crează o ambianță și o atmosferă de stil și grație, ce-i atrage pe iubitorii luxului clasic.

9. Celebrity Cruise (Croaziera Celebrităților)

După cum și numele o spune, Celebrity Cruise promite să trateze fiecare membru aflat la bordul navă de croazieră de lux promite să trateze fiecare pasager precum o celebritate. Politica lor, de a exisita doi angajați pentru un singur pasager, a dus la obținerea mai multor premii și distincții privind opitalitatea.

8. Princess Cruises (Croaziera Princess)

Aceste nave de croazieră de lux deține prerogative regale; interioarele lor sunt formate don palate mirifice, care se bucură de facilități și servicii individualizate. Croaziera Princess transportă mai puțin pasageri decât alte nave de croazieră, asigurându-se că fiecare persoană primește o atenție specială din partea angajaților.

7. Navele de croazieră Royal Caribbean

Această linie de croaziere este cunoscut în lumea întreagă pentru extinderea continuă a numărului de ambarcațiuni. Navele de croazieră Royal Caribbean acoperă cele mai râvnite și fascinante destinații ale lumii și organizează o varietate largă de activități atractive.

6. Croazierele Oceania

Croazierele Oceania sunt recunsocute pentru staționările lor pe timp de noapte, în diferite porturi ale lumii, pentru ca pasagerii să se bucure pe deplin de obictivele turistice ale locurilor, fără grabă. De asemenea, are cel mai mare număr de activități programate la bordul ambarcațiunii, pentru a se asigura că pasagerii sunt entuziasmați și fericiți pe întregul sejur cu croaziera.

5. The Regent Seven Seas

Regent Seven Seas sunt cunoscute ca liniile de croazieră cu destinații exotice rare. Vasul de croazieră este bine cunoscut pentru serviciile detaliate și facilități exclusiviste de la bord. Croaziere sunt facturate ca all inclusive și tariful acestora include toate facilitățile existente la bord precum: spa, băuturi alcoolice, excursii pe uscat și cazarea pentru o noapte la un hotel de înainte de a îmbarcare.

4. Linia de Croaziere Disney Cruise

Disney Cruise este una dintre cele mai populare linii de croazieră destinate familiilor. Ambianța de la bordul ambarcațiunii și facilitățile sunt basolut excepționașe. Linia de croaziere promite vacanțe fabuloase în familie, combinate cu magia lumii Disney, confort și facilitățile unui hotel de cinci stele.

3. Croazierele Crystal Cruises

Croazierele Crystal Cruises sunt cunsocute ca fiind printre cele mai elegante vase de linie. Cabinele sunt stilate și spațioase, ambarcațiunea mândrindu-se cu seri exclusive cu degustare de vinuri, ceaiuri de după-amiază și restaurantele elegante cu preparate gustoase pentru cei mai pretențioși gurmanzi. Crystal Cruise este prima alegere a pasagerilor care doresc o vacanță cu stil și lux. Organizează călătorii cu tematice exclusiviste, populare printre degustătorii și cunoscătorii de vin.

2. Cunard Lines

Aceste croaziere de lux sunt pe locul doi în lume la facilități, lux și prețuri piperate. Pasagerii sunt adesea celebrități, serviciile sunt excelentre întrucât sunt cuplate cu cele mai renumite facilități de lux din întreaga lume. Chiar dacă sunt mult mai scumpe decât altele, ele oferă lux și splendoare de neegalat de către orice altă linie de croaziere.

1. Holland American Lines

Una dintre cele mai vechi linii de croazieră, care au lansat prima ambarcațiune de mari dimensiuni, destinata transportului turistic pe mare, în 1985. Holland American Lines a câștigat nenumărate premii pentru cea mai bună bucătărie și cele mai sofisticate delicatese culinare din lume, 17 ani consecutivi. Iar în zilele noastre este o linie de croazieră de top, în preferințele turiștilor. 

Publicat in: decembrie 2012
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement