Warrior Boats UK - de ce sunt niște adevărați luptători?

Home « Producatori « Europa

Una dintre cele mai mari companii de ambarcațiuni mici se impune pe piața engleză cu brand al cărui nume este cel puțin interesant: „warrior boats“. Cât de războinici sunt însă producătorii?

Bărcile Warrior sunt, în primul rând, pentru pescari. Practic, orice fisherman care se respectă trebuie să pescuiască cel puțin o dată în viața sa un „monstru“ de câteva zeci de kilograme. De aici și conceptul de warrior: pleci pe apă să te „lupți“ cu monștrii marini, fie ei peștii de dimensiuni și greutăți impresionante, fie ele valurile. Producătorii spun că bărcile lor sunt cele mai bune pe care banii le pot cumpăra. Pe pagina special dedicată de testimoniale, se pare că au dreptate. Părerile consumatorilor le puteți citi, în engleză, aici.

Ambarcațiunile sunt dotate cu echipamente speciale pentru depistarea bancurilor de pește, sonare și GPS-uri marine, ce oferă posibilitatea realizării unei hărți subacvatice pe care se pot observa de la bancurile de pești, la epave și alte obstacole de pe fundul apei.

În portofoliul de produse există șase modele: Warrior 150, Warrior 165, Pro Angler, Warrior 170 Leisure, Warrior 175 și Warrior 175 Export. Fiecare model poate fi testat în magazinele Warrior, unde de altfel suntem invitați să vedem inclusiv linia de producție și cum se fabrică aceste „luptătoare“. Mai mult, dacă nu puteți să vă deplasați până la sediul central, cu un singur telefon se poate rezolva o întâlnire cu un posesor de barcă Worrior, care să vă facă o demonstrație despre capacitățile acestui brand special dedicat pescuitului. Prețurile încep de la 6.360 lire sterline, pentru cel mai ieftin model, și urcă până la 10.560 lire sterline, pentru varianta Warrior 170 Leisure.

Produsele au fost testate de Royal Yachting Association (RYA), care le atestă ca opțiune sigură de transport naval. Garanția oferită este pentru 5 ani. Și dacă descrierea noastră nu v-a convins încă, pe cei de la Warrior Boats îi găsiți în perioada 14-23 septembrie 2012 la The Southampton Boat Show, cu demonstrații și portofoliu complet de produse, accesorii și servicii!

Autor: Oana Vasiliu

Sursa foto: fishing-boats.info

Publicat in: iulie 2012
Etichete pentru acest articol: iulie, producator englez de barci, warrior boats uk
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement