Summit-ul International Sailing (ISS)

Home « Producatori « Europa
Summit-ul International Sailing (ISS), va avea loc luni 16 noiembrie si va fi transmis în direct on-line, pentru prima dată în istoria evenimentului.
Acest forum, la nivel mondial nu a fost niciodată mai accesibil unui public atat de mare.
Name
Tema summit-ului "Trezirea industriei de navigație" este cum ar trebui navigația să se modernizeze, să se diversifice și să se dezvolte pentru a atrage și menține atentia participanților privind  importanța modernizării și inovării.
Organizatorul britanic, Federation Marine (BMF) asociație britanica, lucrează în parteneriat cu SailRacer și SportsXsream, pentru a utiliza cele mai noi tehnologii on-line pentru a împărtăși beneficiile Summit-ului prin oferirea de streaming pentru amatorii de navigatie.
 
Michael Jørgsholm de la SportsXstream a spus: "În timpul desfasurarii evenimentului, acesta  poate fi urmărit  în direct, iar dupa eveniment site-ul va rămâne și va lucra ca un cadru accesibil, va fi ușor să regăsiți reluari ale înregistrării din fiecare slot difuzat, inclusiv prezentările și toate documentele relevante. "
Evenimentul va include prezentari ale experților în domeniu de renume mondial si stele ale navigatiei.
Printre acestia ii regasim pe dublul medaliat cu aur olimpic și căpitanul Cupei challenger a Americii,  Artemis Racing Iain Percy OBE, Molly Winans de la Spinsheet Magazine și Peter Johnstone a Gunboat.
Name
Summit-ul va avea loc  la Amsterdam cu o zi înainte de METS. Mai multe companii de top de navigatie s-au înscris pentru a participa, inclusiv reprezentanți ai Harken, Spinlock, Topper International și Raymarine.
The 2011 International Sailing Summit conference; event logo
 
Publicat in: noiembrie 2014
Etichete pentru acest articol: eveniment, summit international
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement