Princess Yacht – lux la London Boat Show (foto)

Home « Producatori « Europa

Debuturile se țin lanț la London Boat Show2013! După ce Compania Oyster și-a prezentat în premieră noul model de yacht: Oyster 625, a venit rândul gigantului producător Princess Yacht să facă ravagii la eveniment! Compania a ridicat pretențiile afaceriștilor cu debutul a două modele noi de yachturi, prezentate în cadrul la Salonul 2013 Boat Show din Londra. Expunerea lor a fost o premieră internațională, vizitatorii show-ului putând să admore cele mai luxoase yachturi create vreodată de Princess: Princess 52 și Motor Yacht Princess 82.

Yachturie sunt dedicate exclusiv miliardarilor lumii, prezentând materiale top quality, tehonologie ultra high class și un design elegant, care îmbină stilul vintage cu aerul modern. Două modele inedite, care au ieșit din tiparele yachturilor de lux, lansând o nouă generație de ambarcațiuni ultra luxoase, cu facilități profesioniste.

Princess 82

Princess 82 are aproape 25 de metri lungime și promite să își câștige titulatura de „eleganță, performanță și spațiozitate incredibilă”. Yachtul este dotat cu două rânduri de ferestre lungi, elegante, care oferă lumină naturală salonului aflat pe puntea principală. De asemenea, ferestrele creează un design exterior elegant și atrăgător. Pe puntea principală se află o cabină de pilotaj mare, având o masă din lemn de tec, pentru oaspeți, scaune pe punte și o zonă de plajă cu intimitate.

Pe flybridge este zone destinate divertismentului, mese spațioase, zonă de plajă și un bar cu chiuvetă. Salonul oficial este poziționat înainte și separat de timonerie, pentru a asigura oaspeților intimitatea. Yachtul are patru cabine cu băi private, iar cabina Comandantului se bucură de o priveliște completă, având deschidere pe ambele părți ale yachtului.

Princess 52

Princess 52 este un flybrige mai mic decât Princess 82, proiectat pentru a înlocui modelul Princess 50, vedeta companiei. Cu un spațiu impresionant, cabina de pilotaj vine echipată asemenea celei din Princess 82, cu masă din lemn de tec, cu spațiu pentru șapte persoane. Ferestrele largi se fac remarcare încă de la intrare, iar detaliile și liniile fine ale design-ului sunt uimitor de atent asortate. P e flybridge există o zonă de relaxare, cu un pat în aer liber, o masă și un bar.

Pentru că are bucătăria pe puntea principală, Princess 52 este dotat doar cu trei cabine, două dintre ele având băi private. Cabina comandantului are un design spațios, cu multe ferestre, oferit o panorană spectaculoasă asupra mării, pe fiecare parte a yachtului. De asemenea, pe pupă există o cabină opțională, cu WC, destinată personalului yachtului.

Două modele atractive, pe care au pus deja ochii specialiștii din domeniul naval. Motiv pentru care, cele două yachturi ar putea da startul la o competiție acerbă între companiile producătoare de yachturi de lux, pentru vânzarea noilor prototipuri. Situație ce anunță, într-un mod subtil, că anul 2013 va fi unul bogat în debuturi și lansări în lumea maritimă de lux.

Gina Rotaru

Foto: www.justluxe.com

Publicat in: ianuarie 2013
Etichete pentru acest articol: princess yacht, yacht, yacht design, yachturi
Inapoi la categoria «« Producatori

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement