Pielea de focă, inovația Marine Leather

Home « Producatori « Europa

Fast și confort incontestabil! Sunt caracterisiticile esențiale pe care ar trebui să le îndeplinească o ambarcațiune cu pretenții high class! Iar zilele acestea, cele trei caracteristici au fost strânse laolaltă într-un singur produs: pielea de focă! Da, celebra companie italiană Marine Leather revoluționează noțiunile de confort și calitate, reușind să creeze un material de excepție. Este moale, fin, ultra-durabil și natural. Pielea de focă este una dintre cele mai revoluționare descoperiri în materie de materiale de lux pentru ambarcațiuni, realizată de profesioniștii de la Marine Leather.

Special creată pentru nevoile armatorilor și adaptată la cele mai recente tendințe de design, pielea de focă creată de Marine Leather este unul dintre cele mai durabile materiale realizate vreodată pentru mobilierul exterior al unei ambarcațiuni de de lux. Motiv pentru care, materialul va fi folosit cel mai adesea pe șalupe și yachturi prestigioase.

Rezistență la vreme aspră

Datorită selecției atente a materiei prime și procesului minuțions de prelucrare a materialelor, pielea de focă rezistă la furtuni puternice pe mare, la temperaturi extreme și lovituri de grindină. Este aproape imposibil de zgâriat și nu este aspră. Aspectul său poate rămâne nemodificat an la rând, în ciuda faptului că pielea este supusă aproape zilnic la vânt și schimbări bruște de temperatură. De asemenea, pielea de focă prelucrată de Marine Leather își păstrează flexibilitatea și prospețimea pe termen îndelungat, reușind astfel să ofere ambarcațiunii un aspect constant de nou.

Acesta este motivul principal pentru care cererile au început deja să curgă. Multe brand-uri internaționale de yachting de prestigiu au cumpărat deja acest produs care este, de asemenea, biodegradabil. Pielea de focă nu este tratată cu substanțe chimice sau pigmenți industriali, ci este tratată cu produse naturale. În plus, deșeurile de la prelucrarea pieilor sunt refolosite pentru producția de adezivi sau de îngrășăminte naturale.

Naturală și sofisticată în același timp

Pielea de focă este compactă, netedă la atingere și este disponibilă într-o gamă largă de nuanțe, pentru a corespunde oricărui tip de mobilier. Cu un aspect natural și sofisticat în același timp, pielea de focă realizată de compania Marine Leather poate fi folosită, de asemenea, și pentru mobilierul din interiorul ambarcațiunii. Ca toate produsele de la Marine Leather, pielea de focă este un simbol al calităţii și al stilului caracteristisc al companiei.

Compania a fost înfințată în 1930, iar, acum, cea de a treia generaţie De Cesare a preluat conducerea și aplică o tehnologie de ultimă oră în ceea ce privește finisajele produselor. Marine Leather este recunoscută pe plan mondial pentru descoperirile sale în materie de prelucrarea pielii de cea mai înaltă calitate. Rezultatele obținute sunt colecții inovatoare cu piele personalizată, mobilier tapițat cu mare succes pe piața internațională.

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: superyachttimes.com

Publicat in: iulie 2012
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement