Perini, un concept nou de calitate (foto)

Home « Producatori « Europa

În primăvara lui 2013 se poartă velierele! Iar unul dintre producătorii de ambarcațiuni ai lumii lansează pe piață un prototip demn să ne lase cu gurile căscate! Se numește SY C.2227 și este primul yacht din noua serie lansată recent pe piață: 70 MT și și al doilea cel mai lung yacht de navigație din Flota Perini Navi, după celebrul Șoim Maltez din gama 88 MT. Un model inedit, al cărui proiect a stârnit deja interesul cătorva investitori, doritori de exclusivism. Modelul este în plin proces de construcție, el urmând să fie lansat pe piață în 2015, spun reprezentanții companiei producătoare Perini Navi.

Lucrările de construcție ale velierului se realizează pe șantierul naval Istanbul Yildiz din Turcia, de una dintre cele mai apreciate echipe de la Perini Navi. Franco Romani, Director al Biroului Tehnic și Design de la Navi Grupului Perini, a fost prezent, împreună cu întregul personal al șantierului naval, la acțiunea de cotitură a ambarcațiunii, aflată în mijlocul procedeului de construcție. O acțiune care durat aproximativ 30 de minute și în urma căreia directorul s-a arătat impresionant de viitoarea ambarcațiune, care începe deja să prindă contur. „A fost un moment foarte special, care m-a impresionat nu doar prin frumusetea corpului, ci și prin calitatea înaltă a standardelor de construcție. Sunt sigur că acest proiect este un adevărat pas înainte în evoluția de design și inovație tehnologică.”

Linii de suprastructură dinamice și fluide

SY C.2227 are toate caracteristicile tipice de calitate, confort și performanță ale companiei Perini Navi. Seria 70 MT va ieși în evidență cu noi linii de suprastructură, care sunt dinamice și fluide. Corpul și suprastructura din aluminiu se va face pentru o deplasare de 912 de tone și un tonaj brut de de aproximativ 850 TRB. Chila este esențială și retractabilă, iar Ketch C.2227 va avea un sistem de control pentru navigație, proiectat special de Perini Navi.

Intregul proiect a fost conceput de biroul de tehnică și proiectare împreună cu specialiștii consultanță tehnica pentru arhitectură navală de la Perini Navi, iar planul de navigație poartă semnătura celebrului Philippe Briand. Interiorul a fosta menajat de biroul tehnici Perini împreună cu biroul de proiectare de la American Design Studio PH design. Ambarcațiunea va avea un salon „open space” principal, care combină zone de zi cu zone de servit masa. Puntea inferioară va avea patru cabine de oaspeți, toate cu baie proprie, și o cameră pentru prorietar cu băi duble, birouri și zone de relaxare. Yachtul urmează să fie livrat pe piață în 2015.

Gina Rotaru

Foto: www.perininavi.it

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement