Lacoste – de la tricouri, la plăci de surf (foto)

Home « Producatori « Europa

Lux pe toată linia! Celebra companie Lacoste își lărgește gama de produse intrând cu succes și în lumea maritimă! Dacă până mai ieri crocodilul îți făcea cu ochiul doar de pe îmbrăcăminte, de acum te ține pe val. Nu e o glumă, ci compania și-a pus amprenta și semnătura pe una dintre cele mai noi plăci de surf apărute pe piață: Lacoste LAB. Un model atractiv, o culoare caldă și o siglă arhicunoscută pe plan mondial. Ce îți trebuie mai mult pentru a fi în vârful vânzărilor?

Performanță! Iar Lacoste a avut grijă să o capete și pe aceasta. În timp ce designerii companiei au lucrat atent la aspect, specialiștii de la Notox s-au axat pe putere, echilibru și calitate superioară. Astfel a ieșit Lacoste LAB, placa de surf ediție limitată!

Invazie de la A la Z

Cine nu cunoaște Lacoste! Compania a ajuns un brand mondial datorită calității și a logo-ului prietenos. Un crocodil arhicunoscut, care provine de la porecta fondatorului companiei René Lacoste – Crocodilul. O poreclă dobândită abilității sale pe terenul de tenis, care și-a lansat propria companie de îmbrăcăminte de lux în anul 1930. A început cu tricouri albe, cu micul crocodil în partea stângă. Cu timpul, marca franceză a început să se dezvolte, atingând produse variate: de la haine și încălțăminte, până la parfumuri și ceasuri de lux. La ora actuală, a dat startul unei noi provocări, lansând placa de surf Lacoste LAB, în ediție limitată.

Design și performanță de lux

Lacoste nu a făcut rabat de la calitate nici aici! Pentru a obține un produs de top quality a intrat în colaborare cu cei mai mari producători de plăci de surf de pe piață: NOTOX. Împreună cu aceștia compania a reușit să construiască un produs cu o formă mpdernă și clasică, cu un propulsor desăvârșit. Concepute în Franța, plăcile de surf eco-frendly au strâns laolaltă profesioniști de calibru precum Jean-Pierre Stark, de la compania producătoare de plăci de surf STARK Surfboards, și designerul Christophe Pillet.

Placa de surf prezintă caracteristici precum aripioare FCS „performanță din sticlă”, eboșe de spumă poliuretanică, laminare cu rășini poliesterice și fibră de sticlă. Caracteristici care îi oferă lejeritate în mișcare, viteză de manevrare, siguranță, stabilitate, echilibru și un aspect atractiv. Nu o spunem noi, ci ne-o demonstrează compania într-un clip de prezentare. Have fun!

Gina Rotaru

Foto: www.justluxe.com

Publicat in: ianuarie 2013
Etichete pentru acest articol: Lacoste, Lacoste LAB, placa surf Lacoste, placi de surf, surf
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement