J.Boats va lansa noul J/88 în 2013 (foto)

Home « Producatori « Europa

Simplitate în linii clasice! J88 își va face apariția cu același design cu care modele J11 și J70 au făcut furori pe piața internațională în anii 2010 respectiv 2012. Noul proiect intră în familia mid-size Speedster cu stabilitate, stil și confort de navigatie! Un model care face deja cu ochiul pasionaților, în ciuda designului aproape identic al modelelor J11 și J70. Motivul: extinderea familiei de ambarcațiuni Jboats, care a devenit o tradiție.

 

J/88 va avea o dimensiune suficient de mare pentru a asigura confortul în fiecare spațiu structurat. Ambarcațiunea este destinată navigației cu familie, având o formă care se pliază perfect pe navigația lină. Cu toate acestea, producătorii ne-o prezintă și ca pe o ambarcațiuni de cursă, care poate fi folosită de împătimiți în timpul competițiilor de yachting. În special celor obișnuiți deja cu ambarcațiunile J Boats. Nu de alta, dar designul și tehnologia implementate pe noul model sunt aproape identice cu numerele precedente. Nu din economie, spun reprezentanții companiei, ci pe motiv că vor să-și păstreze autenticitatea, prin linii clasice și un design aparte, așa cum au apărut pentru prima oară pe piață.

Construcție clasică

Și cum nu pot menține stilul promovând aceeași ambarcațiune, producătorii au lansat aproximativ 10 ambarcațiuni în acest stil, cu mici modificări ce-i drept. Un lucru care s-a dovedit benefic, întrucât compania a prins o nișă bine stătătoare în acest sector. „Scopul j88 este acela de a susține viața designului pentru cât mai mult posibil. Noul J/70 este prima barca sub 25 ' pe care am realizat-o în 30 de ani, iar primul „J” lansat vreodată cu lift-chila.

Caracteristici care au ajutat la crearea unei noi piețe pentru noi. J/111 a fost primul vapor din gama dimensiunilor 34'-37. Acum, J/88 va fi prima barca în intervalul 26-29 ", din ultimii 20 de ani. Catargul va fi din fibra de carbon, cu o dublă tăiere, și o punte în trepte, care va simplifica tachelajul și, de asemenea, va păstra liniile clasice pentru cabină. O cabină de pilotaj în formă de T, cu spătare, va face posibilă realizarea unei „camere de zi”, în cabina de pilotaj. Așadar, noul model J de barcă nu poate fi o supriză!

Cu toate acestea, mulți pasionați de navigație așteaptă cu nerăbdare lansarea care va avea loc, cel mai probabil, la finele lui 2013. Nu de alta, dar puțini producători mai optează pentru designul clasic vintage. La ora actuală, cea mai mare parte din piața producătoate de ambarcațiuni caută design-uri inovatoare, în care să îmbine tehnologiile de ultimă generație. Tu pentru ce tip de ambarcațiune ai opta?

Gina R.

Foto: jboats.com

Publicat in: iunie 2013
Etichete pentru acest articol: ambracatiuni, barci clasice, J Boats, veliere
Inapoi la categoria «« Producatori

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement