Expoziție Jeanneau la Romaero 2013! (foto)

Home « Producatori « Europa

Tapițerie din piele, mobilier din lemn masiv și un design cât să-ți atragă privirea! Jenneau a impresionat la Salon Nautic București 2013 cu câteva modele nou-nouțe de bărci cu motor: Jeanneau 755 Cap Camarat 755 WA și Janneau Merry Fisher 755! Așezate chiar în mijlocul sălii expoziționale, cele două ambarcațiuni au fost admirate îndelung pe durata întregului eveniment. Cât despre prețuri, destul de accesibile ținând cont de tarifele expuse anul trecut!

Sun modele nou apărute, cu dotări performante, destinate navigației liniștite în larg și pasionaților de pescuit! Anul acesta, compania pare să se fi pliat întru-totul pe gusturile clienților săi, aducâd linii fine, materiale ușoare, rezistență și culori calde. Rezultatul: interes cu mult peste așteptări din partea vizitatorilor.

Jeanneau Cap Camarat

Are 852 de centimettri lungime, coca 722, iar lățimea 259. Are o cabină, două locuri de dormit și o capacitate de 6 persoane. Cântărește 1550 de kg, iar motorul are o capacitate de 250 de litri. Modelul prezentat deținea suprafațe antiderapante, inel de agățare scripete periodic, rezervor de carburant cu alimentare exterioară, busolă, lumini de navigație și multe alte facilități importante pentru o ambarcațiune la aceste dimensiuni. Cât despre confort, cosntructorul a avut grijă să nu facă rabat de la calitate, oferind perne comode, scară de înot integrată, duș, inele de tractare ski, suport de undițe, suport de pahare, aragaz, ușă glisantă iar lista poate continua. Cât despre preț... 24.000 de euro + TVR la ofertă specială!

Jeanneu Merry Fisher

Are 740 m lungime, coca de 695 și o lungime de 278 de centimetri. Are o cabină, patru locuri de dormit, capacitate de 8 persoane și un rezervor cu o capacitate de 280 de litri. Deține compartiment ancoră cu sistem de drenaj, suprafațe antiderapante, rezervor de carburant cu alimentare exterioară, direcție hidraulică, consolă bord, lumini de navigație, busolă etc. Confortul? Banchetă pupă, trapă cabină, scară înot, rafturi, compartimene stocare sub banchetă, toletă ș.a. Prețul: 31.2014 + TVA.

Două modele destul de atractive, care ne-au atras atenția. Motiv pentru care, v-am pregătit o galerie foto, pentru a le admira și voi. Asta în caz că nu ați făcut-o deja la Salon Nautic București 2013!

Gina Rotaru

Publicat in: martie 2013
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement