Ediție limitată Beneteau 2013 (foto)

Home « Producatori « Europa

Confort și lux pe o croazieră? Cei de la Beneteau au lansat pe piață o ediție limitată de ambarcațiuni de lux, care nu doar că poate fi achiziționată, ci poate fi utilizată pentru vacanțe de croazieră care să ofere tot confortul și luxul necesar! Compania producătoare de ambarcațiuni de lux a venit în 2013 cu un proiect de anvergură menit să îi bucure și pe cei care iubesc yachturile de lux, însă nu și le poate permite ca proprietate proprie! Așadar, de la începutul primăverii, avem o ediție limitată de ambarcațiuni Beneteau, care pare să se vândă ca pâinea caldă.

Vorbim despre modelele Oceanis 31, Oceanis 34 și Oceanis 37, care sunt disponibile în regim exclusivist și pot fi testate de potențialul cumpărător în regim de croaziere. Motivul acestei permisiuni ne duce inevitabil cu gândul la siguranța cu care compania Beneteau spune DA calității, confortului și siguranței de care se bucură aceste trei modele nou apărute! Curios cum arată fiecare și din ce sunt făcute? Aunci să dăm o tură virtuallă printre imaginile companiei! Le găsiți în galeria foto!

Realizate în Statele Unite

Cele trei modele Oceanis de yachturi de lux sunt proiectate și construite în Statele Unite, fiind echipate cu o listă impresionantă de caracteristici, inclusiv aparatură de la Simrad ® Electronics. deține pilot automat, vinci și o navigabilitate Beneteau de neegalat. Toate acestea la un standard ridicat de calitate, îmbinate cu o cocă gri cu dungi albe și o gamă întreagă de pachete de decor, pentru a oferi ambarcațiunilor un aer marinăresc atractiv și impunător. Ediția limitată oferă de asemenea, finisaje elegante, excepționale, cu linii fine și colțuri abrupte, care să îți capteze privirile încă de la prima apariție.

Caracteristici și pachete:

Compania Beneteau a scos modelele de yachturi Oceanis 31, 34 și 37 spre vânzare, cu pachete care oferă potențialului cumpărător facilități de lux pentru toate tipurile de navigație. De la navigație sport de viteză, și până la navigație lină, pentru plimbările de croazieră. Pachetul Full Simrad Electronics include IS40 grafic, DST 800 traductor, NSS8 Display multifuncțional, IS40 Vânt, IS40, RS25 VHF, AHK05 telefon, pilot automat). Cumpărătorul poate să opteze pentru geamuri electrice, ferestre monocrome, design interior personalizat, în nuanțe deschise, pachet de personalizare a design-ului interior și multe alte servicii menite să atragă interesul clienților. Și reușesc. Asta pentru că noua colecție ediție limitată face deja furori peste hotare. Nu de alta, dar și prețurile sunt convenabile: 68.700€ ; 81.900€ și respectiv 100.100€.

Gina Rotaru

Publicat in: aprilie 2013
Inapoi la categoria «« Producatori

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement