Cressi Sub, lider în costume de scuba diving (video)

Home « Producatori « Europa

Pasionat de lumea subacvatică? Atunci trebuie să ai cele mai calitative experiențe! Pornind de la specialiști în scufundări și ajungând la echipamente de scuba diving. Și cum printre cei mai recunoscuți pentru calitate sunt italienii, am ales compania producătoare de echipamente de scuba diving Cressi Sub. Cu o experiență de peste 66 de ani, compania oferă echipamente complete destinate snorkeling-ului și scufundărilor. Cum sunt făcute și care sunt noutățile companiei? Stați să vedeți!

Cressi Sub este unul dintre cei mai importanți producatori de echipamente de scuba diving, snorkeling și scufundări. Este una dintre companiile italiene istorice, care a fost fondată în anul 1946 de frații Egidio și Nanni Cressi, iar în 1938 a început producția de măști handmade pentru scufundare. Compania s-a extins de-a lungul vremii în toată lumea, devenind astăzi una dintre cele mai importante pe piața internațională a producătorilor de echipamente subacvatice.

Primul în inventivitate și tehnologie

Cressi Sub își are sediul central la Genoa, compania făcând parte din grupul Confisub, deținând 70% din piața internațională a echipamentelor de scufundare. Produsele companiei au fost lăudate de la începuturi pentru excelență în flotabilitate, confort și design. A fost prima companie care a creat vesta de scafandru, de care să poată fi prinse toate accesoriile necesare unei scufundări sigure: ceas, tub de oxigen, cronometru ș.a. De asemenea, Cressi Sub a fost prima care a lansat Aro AR57B, primul aparat recirculator în circuit închis cu oxigen. Aparatul a fost folosit și de echipa de schifundare a armatelor italiene.

Produse de top mondial

Compania este recunoscută pentru modelele de îmbrăcăminte precum jacketele TraveLight, cu o dimensiune mai mare față de Cressi Flex, dar cu buzunare largi, independente. Pentru jaketele Cressi Air Travel și Travel Lady Air cu perne de aer la spate, destinate turiștilor destinațiilor exotice. De asemenea, printre cele mai apreciate sunt gențile Cressi Moby Lumina, ccare cântăresc doar 2,9 kg bucata, fiind foarte apreciate de scafandri nevoiți să călătoreascăcu avionul. Este o geantă de voyage, care se poate purta și drept rucsac, având mâner rectabil și roți de căriucior.

Elipse, noul produs subacvatic

Cel mai nou produs de compania Cressi este Elipse, un regulator de oxigen cu design compact, care ajută la ajustarea și reglarea oxigenului inspirat. Modelul este o combinație între primele aparate de acest tip create de Cressi: Cressi MC5 și MC9, și este disponibil și pentru scufundările îna pă rece. Un model care s-a vândut foarte bine pe piața internațională, fiind utilizat în zilele noastre în mare parte de specialiști. Așadar, dacă îți dorești un echipament complet de scuba diving, apelează cu încredere la această firmă. Este una dintre cele mai tari pe piața internațională!

Gina Rotaru

Foto: Divegearaustralia.com.au

 

Publicat in: noiembrie 2012
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement