Codecasa lansează Framura 3! (foto)

Home « Producatori « Europa

Ne pregătim de o nouă lansare... în stil italian! Codecasa, celebra companie producătoare de ambarcațiuni, se pregătește să lanseze pe piața mondială un nou model: MY Framura 3! Anunțul a stârnit deja curiozitatea pasionaților, privind design-ul și perfomanța pe care compania italiană le-a pregătit-o încă de anul trecut, când se anunța construcția modelului. Lansarea noii ambarcațiuni va avea loc luna aceasta, însă compania a avut grijă să-și țină fanii ca pe jar, oferind câteva detalii tehnice și de design, care să ne stârnească imaginația.

Reprezentanții șantierului naval Codecasa anunță cu mândrie viitoarea lansare a MY Framura 3, noul brand de 50 de metri lungime, care se pregătește să intre în categoria liniei Sport Codecasa, care deja include modele impresionante precum Codecasa 35, Codecasa 41 și Codecasa 45.Lansarea noului model va avea loc sâmbătă, 22 iunie 2013, la ora 11.00, la noul loc de producție Codecasa Dock Navicelli în Pisa, în prezența reprezentanților companiei de transport maritim și câteva persoane selectate. Va fi un eveniment emoționant, la care vor participa nu doar reprezentanți ai companiei, ci și o mulțime de jurnaliști specializați în domeniul naval.

Echipă de designeri și arhitect personal

Noul Codecasa de 50 de metri lungime, a cărui lansare a fost programată pentru luna iunie, a fost proiectată de profesorul de design Andre Bacigalupo, care a asistat la întreagul proces de construcție. Cu toate acestea, interioarele poartă alte semnături, cele ale Annei Maria și Franco Della, care au lucrat timp de doi ani la amenajare și la alegerea mobilierului și materialului din care acesta să fie conceput. Toate lucrările de construcție s-au realizat și în colaborare strânsă cu arhitectul personal al proprietarului.

Un proprietar deocamdată anonim, dar al cărui nume sperăm să fie divulgat odată cu lansarea oficială a ambarcațiunii. Cordecasa este una dintre companiile producătoare de renume mondial pe piața navală internațională. Produsul Codecasa este unul complet personalizat, datorită colaborării directe dintre client și reprezentanții companiei. 

Fulvio Codecasa se află la carmacompaniei de 40 de ani, fiind sprijinit în conducerea șantierului naval de fiicele sale Fulvia și Elena, și soții lor, Ennio Buonomo și Fabio Lofrese. Compania colaborează cu clientul până la cel mai mic detaliu, pentru ca ambarcațiunea să poată fi un produs exclusiv unocat, cu personalizare în funcție de necesitățile și personalitatea clientului. În cadrul șantierului naval au loc toate fazele de construcție ale unui yacht, de la proiectare și până la finalizarea detaliilor.

Șantierul naval Codecasa deține un portofoliu de clienți ce întrucțipează personalități mondele și oameni de afaceri recunoscuți la nivel internațional, care lucrează în domeniul antreprenoriatului, finanțe și fashion. În colaborare cu Șantierul Naval Codecasa, aceștia și-au putut construi un yacht propriu, contând pe îndemânare și profesionalism din partea unei companii cu aproape două secole de istorie și experiență în industria navală a construcțiilor.

Gina Rotaru

Foto: www.codecasayachts.com

Publicat in: iunie 2013
Etichete pentru acest articol: ambarcatiuni, Codecasa, yacht design, yachturi Codecasa, yachturi noi
Inapoi la categoria «« Producatori

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement